pondělí 6. srpna 2018

Papír na vizitky

Bavíme-li se o druzích papíru , ze kterých se vizitky vyrábějí, je vhodné zmínit, že gramáž a tvrdost papíru jsou dva zcela odlišné pojmy. Gramáž udává hmotnost . Standardním papírem používaným k tisku vizitek na Novevizitky. Tisk vizitek na strukturovaný nebo perleťový papír. Pokud nechcete mít klasickou vizitku, ale více zaujmout své obchodní partnery je tato kategorie vizitek právě . Pro tisk vizitek používáme základní papír matnou křídu 300g, ale můžete vybrat i další grafické papíry. Vybrali jsme několik typů oblíbených nebo efektních . KRAFT béžová 275g, 20ks ideální pro kreativní tvoření a scrapbooking hladká povrchová struktura vyrobený ze 1 recyklovaného . Mrkněte na formáty tiskovin, používané papíry , možnosti povrchové úpravy tiskovin a další.


Papír na vizitky

Exkluzivní vizitky na luxusním papíře s károváním v detailu. Nabízíme také balónky, ozdoby na. Jak často vy nebo vaši kolegové čekáte na vizitky od výrobce? Vytiskněte si sami profesionální vizitky rychle a snadno za nejnižší možnou . Ahoj, chtěl bych se s vámi prosím poradit, jaký je nejvhodnější papír na vizitky.


Mně nejvíce vyhovuje na vizitky modře mramorový polokarton s gramáží 120. Výhodou je vysoká rychlost výroby nejen pro vizitky , ale i pro efekty na tištené prezentace až do. Vhodné do silných bavlněných či recyklovaných papírů.


Papír na vizitky

Hledáte papir vizitky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Papír na vizitky ,Papíry do tiskáren. Vaše cena: 61Kč Věrnostní cena 57Kč. Vizitkový karton Avery Zweckform. Ve světě vizitek na tloušťce záleží.


Matně laminované vizitky jsou o poznání hrubší než většina dostupných papírů. Kreativní papír – na vizitky , diplomy. Pro zavedení vizitky do programu od Vás potřebujeme tiskové podklady. V případě požadavku na jiné druhy papíru prosím kontaktujte obchodní oddělení.


Papír na vizitky

VIZITKY - hotové za minuty. Tyto speciální papíry se skvěle hodí k vizitkách s jednoduchým grafickým. Zvolený formát vizitky nemá vliv na cenu. Tiskneme v nejvyšší kvalitě na. Vyzkoušejte naše nové exkluzivní papíry na vizitky ! Ať už chcete vizitku na míru ve standardní formě nebo máte speciální přání, vždy.


Pokud chcete luxusní vzhled vizitky , doporučujeme použít papír se strukturou . Doporučujeme pro umělce, právníky, notáře, . Jedinečné kartony s ozdobnou strukturou pro tisk pozvánek, blahopřání, vizitek , certifikátů apod. Ražba se strukturou křišťálu v bílé barvě. Vysoce hlazený papír s vynikajícím povrchem pro manažerské vizitky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky