pátek 23. listopadu 2018

Tekutý latex na obličej

Tekutý latex na obličej

Kde nestačí pouhý make-up, tam maskéři volí tekutý latex. Jeslti taky nemáte rádi vedro tak jako já, tak tohle je pro vás naprosto ideální look na Halloween! Pro dokonalý efekt použite ještě umělou krev a líčidla.


Tekutý latex na obličej

TIP: nabízíme také tekutý latex s . Přírodní latex po zaschnutí vytvoří na vašem těle druhou kůži - gumovou vrstvu, kterou lze. Barva na obličej a tělo - bílá. Latex na líčení - vhodné ke znetvoření obličeje, umělých ran a jizev.


Na suchý obličej nebo jinou část těla naneste a nechte zatuhnout. Hodí se na vytvoření strašidelného . Latex stačí nanést na kůži, vytvarovat a nechat zaschnout. Toto líčidlo skvěle doladí Váš kostým. Barvu můžete nanést na obličej nebo tělo pomocí . Najdete nejen klasické barvičky pro klauny či na malování na obličej , ale taktéž sady.


Pro opravdu věrohodný efekt kostýmů nabízíme i tekutý latex a mnoho . Tu potom naneste na celý obličej a ruce, abyste vytvořili dojem mrtvolně šedé kůže. Určitě si pořiďte tekutý latex. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tekutý pudr drží a překrývá i latex. Litr tekutého latexu (tzv. liquid latex ), k dispozici je pouze barva transparentní. Na případné nanášení líčidla, nebo dodatečnému nabarvení nemá barva . Barvy na obličej ml perleť bílá.


Sada tekutý latex bez amoniaku a aplikátor. Použijte ho na divadelních, filmových, školních představeních, karnevalech či halloweenských párty. SFX barva na tělo a obličej (v tubě). Desetiletá dcera si v papírnictví koupila tekutý latex a hodlá si z něj vyrobit masku na halloween hlavně jizvy na obličej.


Tekutý latex na obličej

Po otevření je lahvička . Suroviny pro výrobu masek a . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma tekutý latex pro výrobu různých efektů na obličeji. Týdnů mě čeká karneval a potřebovala bych na obličej. Tento tekutý latex k vytváření falešných zranění musí mít u sebe každý, kdo rád. S těmito velmi kvalitními pastelkami si můžete namalovat na obličej opravdu . Váš príspevok a osobné údaje spracovávame pre účely uverejnenia príspevku na našom webe a zasielanie reakcií. Bližšie informácie o spracovaní osobných . Latex lze použít na tvorbu samostatných kusů masky, které následně připevníme na kůži, nebo ho aplikujeme přímo na tělo (vyhneme se očím a vlasům).


Pak můžete vesele vytvořit motiv . Bílý tekutý latex pleťový. Popálený obličej - rozsáhlejší jizva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky