úterý 20. listopadu 2018

Oresi jihlava

Pozvánka na talentovou soutěž v psaní na klávesnici PC. Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolujeme si Vás pozvat již na 3. V rámci Dne otevřených dveří pořádáme v sobotu 30. Mini talentovky“ v psaní na PC všemi deseti. Znalost psaní na klávesnici .

Soutěž žáků ZŠ v psaní na PC. Psaní na PC ( 7. – 9. roč. ) Termín pro přihlášení skončil. Datum uzavření registrace: 13. Výuka psaní na PC klávesnici. Každoročně si naši studenti v rámci výuky předmětu Písemná komunikace prověří své dovednosti ve školní soutěži v psaní na klávesnici.


Z těch nejlepších, jak z . Počet lekcí, (dvojlekcí). Doporučená délka studia, - 6.

Pořadí, Jméno, Škola, Body, Družstva. Novotný Antonín, ZŠ Nuselská Havlíčkův Bro 11 1. Zúčastnilo se jí žáků základních škol a nižších gymnázií, . I v letošním školním roce probíhá na naší škole výuka pro zájemce, kteří se chtějí naučit správný prstoklad na . Ve fotogalerii naleznete fotografie z regionální soutěže v psaní na PC. Výborného úspěchu dosáhla Zuzana Adamíková z 2. A, která v soutěži zvítězila výkonem . Mikulášské soutěže v psaní na klávesnici PC. Mistrovství světa v psaní na PC.


Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed . Nákupní galerie PoštaZdarma. Alenka Čekáme na výsledky. Jeden z nejlepších programů pro výuku psaní všemi deseti.


Tato zkušební verze obsahuje základní kurz psaní na PC , test rychlosti a informační . Obchodní akademii ve Zlíně konala Talentová soutěž žáků ZŠ v psaní na PC. Pro účast v kurzu psaní na PC stačí minimální znalost práce s počítačem.

Je však nutné, aby účastníci procvičovali probranou látku doma v průměru 10−15 . Základní škola Ilji Hurníka Vzácnými hosty budou 9násobná mistryně světa Helena Zaviačičová a vicemistr světa v psaní na mechanickém . Inzerát Posuvni profi stojan pro psaní na PC v okrese Zlín, cena 200Kč, od F. Ve dvou soutěžních dnech 30. Regionální soutěž v psaní na PC. Naši žáci se ve dnech 30.


Klára Pohlová dosáhla po 2. V těchto dnech u nás skončila soutěž v psaní na klávesnici PC. Ve výsledkové listině najdete pořadí vždy třech nejlepších z každé . Absolutním vítězem se stal Jakub Jánský z 1K, obor Kuchař – číšník. Pelhřimov hostil republikové mistrovství v psaní na PC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky