středa 19. prosince 2018

Calounictvi

Jsme česká rodinná firma, která si díky zkušenostem a individuálnímu přístupu k zákazníkům dokáže udržet výbornou kvalitu za dobrou cenu. Vítejte na stránkách Čalounictví Bílková. Zabýváme se komplexním poskytováním čalounických služeb při tvorbě a realizaci interiérových řešení dle Vašich . Jan Holman, výroba vlastních sedacích souprav, matrace, opravy,čalounění autosedaček a dveří. Omlouváme se všem zákazníkům, ale z .

Naše čalounictví Nové Město nad Metují, Náchod nabízí služby v oblasti péče o nábytek. Děkujeme, že jste navštívili naše stránky a dovolte abychom vám v krátkosti představili naši firmu Čalounictví - Kamil Klement. Provádíme čalounění a opravy nábytku a starožitostí. Zajišťuji čalounění dveří i starožitného nábytku. Naše firma nabízí své služby již . Jan Dejmek nabízí široký sortiment potahových materiálů, kůží a koženek.


V případě potřeby spolupracujeme s truhlářem či restaurátorem. Němeček z Českých Budějovic nabízí kvalitní čalounické služby, které uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Opravujeme starožitný i moderní nábytek včetně výroby nového. Sídlíme v Benátkách nad . Praha, čalounictví Pelich a synové nabízí restaurování nábytku, čalounění nábytku a meditační polštář. Máte doma staré křeslo nebo pohovku? Svěřte nám je a budou jako nové.


Nabízíme čalounění sedacích souprav, rohových lavic atd. Specializujeme se na zakázkové čalounictví a výrobu. Dále polstrování dveří a všívání zipů. Spektrum naší činnosti je velmi široké, nabízíme veškeré čalounické práce.


Jaroslav Prokop - výroba nábytku, čalounění nábytku, zakázková výroba. Zabývá se opravami, renovací a zákaznickou výrobou. Mnohaleté zkušenosti v oboru se odráží na . Opravy autoplachet a čalounictví Vodňany.


Potřebujete nové čalounění na nábytek či dveře? Chcete plachtu na novou pergolu? Od svého vzniku se zabýváme čalounickými opravami i novým očalouněním .

Reviews Selten bin ich so arrogant,. Praha - Vladimír Hájek Vám nabízí služby kvalitního čalouníka. Pro čalouněný nábytek nabízíme velkou škálu potahových látek, koženek, kůží jak barev tak desenu.


Calounictvi

Největší zakázkové autočalounictví nabízí kompletní čalounění a střechy na veterány i nová vozidla, a renovaci motosedel. Zejména znovu čalounění . Praze Michal Voják, působí na trhu více jak let, Vám nabízí kvalitní a profesionální čalounické práce, které zahrnují nejen nové přečalounění. Veškeré čalounické práce.


Opravy, renovace historického nábytku a autočalounění. Výroba atypického čalouněného nábytku. ALOUNICTVÍ DEJMKOVI - TRADIČNÍ RODINNÁ FIRMA.


Dejmkovi má v Prachaticích dlouholetou tradici přes let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky