středa 23. ledna 2019

Polohovací

Polohovatelné křeslo - to pravé pro vaše pohodlí. Dopřejte si tento luxus přímo k vám domů. Vybírejte v e-shopu KIKA.


Polohovací

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vyberte si pohodlné křeslo v našem e-shopu.

K postelím nabízíme antidekubitní matrace a další příslušenství. Moderním trendem v ošetřovatelství v péči o dlouhodobě ležící pacienty je upřednostňovat spíše domácí péči. Téměř vždy je nutná pravidelná . Elektrická zvedací polohovací lůžka pro ležící pacienty.


Společnost norelem dodává rychle a spolehlivě 45. Pomocí normovaných dílů . Pro lidi trávící většinu svého času u počítače jsou ideální volbou polohovací stoly a stanice.

Umožňují nastavit výšku do ideální pozice jak pro správné sezení u . Zahradní lehátko hliníkové, polohovací , s pevnou textilní výplní 4x dřevěné područky . Antidekubitní, hygienické, polohovací a rehabilitační zdravotnické pomůcky jsou vyvíjeny v úzké spolupráci s Hospicem Anežky České v Červeném Kostelci . Funkce: -elektrický zdvih beder až 72° -elektrický zdvih celého lůžka 40cm až 80cm bez. Získáte tak nejlepší pozici pro sezení i stání. Ideální společník při čtení oblíbené knihy nebo sledování televize. Lůžko polohovací elektrické ELOFLEX - DOMIFLEX – Skladem u dodavatele.


Relaxační křeslo s funkcí polohování. Váleček pod rameno STRAP. Rehabilitační válec PURO (35×cm). Lavice vhodná pro trénink prsních . Kluzná polohovací podložka SWIFT se záhyby pod matraci určená ke snadnému polohování ležícího pacienta. Kombinací s kluzným prostěradlem Ultraslide . Stahujte katalogy produktů pro inspiraci.


Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace.

Polohovací

Využijte dokumenty pro snadnou montáž a. Newport v nabídce firmy MIT s. Pomůcky se také používají jako prevence před . Sortiment se skládá z polohovacích nohou s technopolymerovou, . Domů Technika proti pádu - Spojovací a polohovací prostředky. Kupte si polohovací rošt a nastavte si polohu postele podle vlastních představ. Nakupovat můžete online nebo na jedné z mnoha prodejen JENA.


Dětská sedačka na kolo polohovací. Comfortably adjustable laminated bed slat. Positions may be shifted around head area. Skladnost Po složení nezabírá mnoho místa. Objem l: × × cm.


Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Zkvalitnění ošetřovatelské péče v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky