úterý 26. března 2019

Leštěnka tempo

RENOPLAST S černidlem. Silikonová leštěnka na pryž a plasty k čištění, leštění a konzervaci tmavých plastů. Obsahuje jemná abraziva, která . Skutečnou legendou se u nás stala lešticí pasta Tempo , jež naše motoristy provází řadu let a za relativně malicherný peníz jim poskytuje . Tempo obsahuje autošampony, autokrémy, polytury, leštěnky či pasty pro údržbu plechových, plastových i pryžových části v exteriéru vozů, přípravky pro . Pasta dokonale čistí, leští a konzervuje karoserie automobilů.

Leštěnka tempo

Hledáte lestenka tempo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kvalitní neabrazivní lehce roztíratelný krém, k leštění a konzervaci laků karoserií zejména nových, včetně metalíz. Tempo Pasta obsahuje abraziva a tvrdé vosky. Je vyroben z přírodních a syntetických tvrdých . Tempo čistící leštěnka tekutá forma tempo pasty na všechny laky včetně metalických.


Leštěnka tempo

Vhodná k čištění a leštění starších autolaků. Tempo Čisticí leštěnka obsahuje jemná abraziva, která odstraňují zoxidovanou vrstvu laku a .

Leštěnka tempo

Kvalitní a lehce roztíratelný krém, k leštění a konzervaci laků karoserií zejména nových včetně metalíz. Obrázek zboží leštěnka Tempo. Přípravek je vhodný k čištění a leštění starých autolaků. TEMPO , autokrém na staré laky, 1g. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a. Jemně abrazivní leštěnka je vhodná k čištění a leštění všech typů autolaků, včetně metalíz.


Ukázat větší obrázek. Vosková pasta odstraňuje z povrchu. Obvyklá cena originálu, 9Kč. Leštěnky skladem na autodoplnky-prodej. Cena s DPH, 8Kč.


Tempo jednou pracovní operací provádí čištění, leštění a konzervaci karoserie automobilu. Original tempo vosková pasta -na leštění nových laků včetně metalíz. Vyberte si z internetového obchodu Vseprislusenstvi.


Nabízíme Tempo čistič leštěnka ,nový lak. Signální slovo: NEBEZPEČÍ. Standardní věty o nebezpečnosti: Způsobuje vážné poškození očí. Pokyny pro bezpečné zacházení: .

Tempo pastu roztírejte na suchou a čistou karoserii v tenké vrstvě krouživými pohyby např. Tekutý čisticí a lešticí přípravek na starší laky karoserií automobilů a motocyklů včetně metalíz. Lešticí pasta Tempo určená pro použití na starší laky automobilů. Díky že jste mě vyvedli z omylu, myslel jsem že Tempo je dobrá leštěnka.


Tedy letos poprve použiji snad něco kvalitnějšího. Auto - Lestenka tempo bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Kč 8Kč 1Kč (-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky