pátek 11. dubna 2014

Kožená postel

Kožená postel

Krásná dětská dřevěná kuchyňka Anička je vyrobena z kvalitního smrkového dřeva. Pro venkovní použití . Kuchyňka je v hodná pro vnitřní i venkovní použití. Detská drevená kuchynka.


Táto kuchynka je určite tým najlepším darčekom pre malé kuchárky! Pri výrobe je kladený dôraz na detail a reálne prvky.

Velká barvená kuchyň pro panenky se doplňky. Dvířka s magnetickým zavíráním. Pri hre si zároveň osvojujú sociálne a. Nádherná a kvalitná detská kuchynka v krásnych farbách, ktorá umožňuje deťom vychutnať si varenie ako v skutočnej kuchyni.


Vlastnosti: - vyrobená z . Doprava Osobný odber za €. Dětská dřevěná kuchyňka NELLA, od firmy Aga4Kids, určená pro všechny malé kuchařky a kuchtíky. Tovar expedujeme v rámci SR aj ČR.

Je velmi oblíbená pro své reálné provedení. Má otočnou dřezovou baterii, otvírací . Stylová hračka, která potěší holky i kluky. Kuchynky na hranie, detská kuchynka drevená, plastová - hračky pre dievčatká. Drevená chladnička z mrazničkou.


Ecotoys detská drevená kuchynka 2v1. Je vybavena celkem kusy dřevěného nádobí jako jsou příbory, talíře, pánev a . Bigjigs Toys Dřevěná dětská kuchyňka červená. KidKraft Velká kuchyňka se světly a zvuky. Janod Macaron Dřevěná dětská kuchyňka.


TheoKlein Dětská elektronická pokladna s váhou Terminál na platební karty. Dřevěná kuchyňka je nepochybně nejlepší dárek, který můžete dát vašemu dítěti. Děti milují hračky, díky nimž se cítí jako dospělí, dělají své každodenní . Děti vždycky rádi napodobující rodiče. Dětská kuchyně - realistická replika skutečné kuchyně pro děti!


Trouby mají otevírací dvířka. Velká dětská DŘEVĚNÁ KUCHYŇKA s doplňky AKCE!

Kožená postel

Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny;. Set drevená kuchynka Cote Janodružová na kolieskach a kočík s bábikou. Kvalitní pestře malovaná dřevěná kuchyňka s troubou s oknem z plexiskla. Umyvadlo s kohoutkem jsou oddělitelné. Součásti balení jsou dřevěné lžíce, špachtle . Nádherná barevná kuchyň pro první krůčky ve vaření a přiblížení světu dospělých.


Otočné knoflíky vydávají reálné cvakací zvuky. Lusuxní designové provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky