čtvrtek 15. května 2014

Držák na kalhoty

Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Výsuvný držák na kalhoty sklopný 45cm. Uchycení pomocí vrutů, součástí balení jsou i hmoždinky. Hledáte věšák na kalhoty?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Rozměry: šíře 37 hloubka 47 výška mm.

Držák na kalhoty

Univerzální konstrukce nosných elementů umožňuje montáž v šíři MO: 750 . Držák na kalhoty pro prakticky vybavený šatník! Umožňuje zavěšení až ks kalhot. S tímto držákem na zavěšení kalhot vykouzlíte ve skříni další úložný prostor: Čtyři příčky se dají vytočit až o 180°, umožňují tak optimální přehled a jednoduchý . Plně výsuvný držák kalhot s montáží na bok šatní skříně. Držák kalhot je v rámci regálové sestavy vhodný zejména do šaten či skříní s oblečením.


Doprava po ČR zdarma. Po vyprodání již nelze zakoupit.

Držák na kalhoty

Drátěný program MI pro šatní skříně od německého výrobce diedaVíce úložného prostoru! Německý výrobce Dieda zařadil do své výroby drátěný program. Ať už chodíte každý den ve společenském oblečení anebo máte jen velkou sbírku džínů, držák na kalhoty – kalhotovník, vám umožní se ve svém oblečení vyznat . Přídavné rameno k věšáku kalhot. Držadlo umožňuje měnit polohy zavěšení dle Vaší aktuální potřeby. Je praktické a šetří místo.


Jednoduchý a variabilní systém do vaší šatní skříně. Chromová ocel, ramena potažená plastem s protiskluzovou úpravou. Otočný věšák na kalhoty. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! E-shop je dočasně pozastaven, děkujeme za pochopení.


Design and Technology by Webdesign7. Kontejnery do pracovny. Slevy Odebrat filtry. Ušetřete s námi a nakupte Držáky na mobily za nejlepší cenu na dresser. Držák plast, věšák chromovaná ocel potažená.


Věšák na kalhoty výsuvný boční VDNK.

Držák na kalhoty

Pro kravaty, šátky existují vhodné výsuvy, výsuvné rámy jsou nejlepší pro kalhoty. Nabízíme držák na kalhoty výsuvný ve dvou rozměrech: chrom (š. 2mm, hl. 4mm) a chrom (š. 4mm, hl.


4mm). Kalhoty, Force Shop Praha. F DAWN WIND bez vložky, černo-modré. Kvalitní pracovní ochrana!


Objevte pracovní rukavice, ochranu sluchu a jednorázové odevy v široké nabídce zboží pro ochranu práce od engelbert strauss. Držák motoru Equator II umožňuje upravit vychýlení motoru u všech modelů TOURING. Tento drátěný výsuv na kalhoty úzký je vyroben z kovu.


Hodí se ke skříním D6a K870. Je to velice praktický doplněk, který jistě oceníte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky