čtvrtek 30. dubna 2015

Antares židle

Manažerské a kancelářské židle. Kancelářská křesla a židle otočné na plynovém pístu. ANTARES přehledně na jednom místě. Pravidelné akce a slevy na Židle a. Společnost Antares v současnosi nabítí tyto modelové řady a patří mezi největší výrobce .

Antares Mija Pohodlná kancelářská židle Mija s výškově stavitelným opěradlem, čalouněným podhlavníkem a výškově stavitelnými područkami. Ergonomická židle EDGE GREY Výborná pracovní ergonomická židle EDGE GREY s velkým množstvím funkcí a vychytávek. V čem spočívá hlavní výhoda . Antares jsou zárukou kvalitního vybavení kanceláře i domácnosti. Předností této řady výrobků, která byla specielně vyvinuta pro uživatele upřednostňující co nejvyšší kvalitu, jsou . Výrobce: AntaresBarva: zelenáprovedení: kancelářská židle sander s prodyšným opěrákem obsahuje synchronní mechanismus s aretací v libovolné poloze a. V základním provedení obsahuje: kříž kovový leštěný hliníkový, pogumované kolečka na všechny typy .

Antares židle

Kvalitní kancelářské židle pro pohodlné sezení. Výrobce: Antaresprovedení: konferenční čalouněná židle s područkami na ocelovém chromovaném rámu ližinového typu. Jedinečné Židle Antares vás zasvětí do nejelegantnějšího stylu.


Přivítejte stylové každý nový den a oblečte si Židle Antares z naší nabídky. Oranžové kancelářské židle a křesla Antares. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Kompletní nabídka produktů z kategorie Židle ponúkaná pod značkou antares , která je zárukou kvality.


Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Doprava zdarma na všechny kancelářské židle a křesla ZAVŘÍT KATALOG PRODUKTŮ. Pohodlná židle má celoplastový sedák v bílé barvě a pevnou ocelovou . Kavárenská židle na chromované podnoži, celoplastový sedák s područkami, stohovatelnost ks, nosnost 1kg , záruka měsíců. Hodí se do moderních interiérů, kaváren apod. Provedení: Moderní židle na chromované podnoži s plastovým sedákem, opěrákem a područkami.


Antares židle

Moderní jednací židle s designovým, černým síťovaným opěradlem. Ocelový chromovaný rám, stohovatelnost kusů, nosnost 1kg.

Nebylo nalezeno žádné zboží. Vyberte prosim jinou kategorii z menu vlevo. Jednací čalouněná židle , ocelový rám lakovaný černě nebo šedě (profil ovál), stohovatelná (kusů), sedák se spodním plastovým krytem, nosnost 1kg, . Montážní dělníci ostatních výrobků - pracovník - pracovnice lepení čalounění na kancelářské židle. DAS - Dynamic Active Support - systém naklápění opěráku, zakomponované područky, možnost . Další detaily najdete níže, nebo proklikem na tohle tlačítko:.


Moderní a praktická židle Laura je vhodná jak do konferenčních místností, tak určitě zaujme svým designem v restauracích nebo kavárnách. Nejprodávanější kancelářská židle SYN Flute v kategorii levných celočalouněných židlí se synchronní mechanikou a nastavitelnou výškou opěráku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky