středa 29. dubna 2015

Nábytek jičín náměstí

Nábytek jičín náměstí

Kolem nich stojí malé stolky , což je příhodné k odkládání šálků kávy, čaje a koláčků. Bagdádu, nejlepší z nich jsou k dostání na bazaru as-Saffárín. Stylový velký dřevěný TV stolek provensálský styl z masivu manga 220x50x50cm. Stylový dřevěný televizní selský stolek se šuplíky, policemi v provensálském . Dobrý den, nabízím k prodeji nádherný starý květinový stolek po renovaci. Pohovka GRÖNLI košíky NÖJSAM, přebalovací stolek SOLGUL.


SÅNGLÄRKA obsahuje povlečení, závěsy a polštáře s květinovým i proužkovaným vzorem. Hledáte květinový stolek ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Koupím různý nábytek platba hotově, odvoz zajištěn regály, květinové stěny, ložnice, psací. Povrchová úprava dle přání zákazníka. Velmi pěkný květinový stolek od architekta Josefa Hoffmanna.


Dřevěný květinový stolek , zachovalý. Pouze na první poličce je odlouplá dýha cca cm. Období: Secese geometrická. Natřen hnědou barvou.


Květinový stolek je ve stylu Josefa Hoffmanna. Původně bukový masiv. Starožitné Stoly, stolky.


KVĚTINOVÝ STOLEK , DUB SECESE VYSOKÝ 120CM . Nový Antik Bazar - Antique shop . Flower table by Cubism. Inzerce zdarma: ratanový květinový stolek v bazaru. Prodám ratanový květinový stolek. Cena: 50- Kč Platba: Hotově při převzetí - dopravu platí kupující . Nabízíme k prodeji ve velice pěkném a nepoškozeném stavu rustikální květinový stolek , kachlovaný, konstrukce je kovaná. Ohýbané chromované ocelové trubky, bez skel, chrom v . Konferenční stolek od Jindřicha Halabaly.


Coofe table by Jindrich Halabala. Kvalitní bazar se svatebním oblečením a dekoracemi. Svatební květinové stojany,. Cukřenka, květinový dekor. Mléčenka, květinový dekor.


Odkládací nebo květinový stolek v rokokovém stylu byl vyroben v první polovině 20. Stolek má kostru z masivu, je dýhován .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky