pondělí 27. dubna 2015

Čalounik

Čalounik

Image may contain: people sitting. Sice na Horacka budes cakat tak 4-mesiacov, pac ma super plno ale ludia hovoria ze je dobry . Offline: - Hlavní stránka sekce. Renovace starožitného nábytku.


Jan Fiala - restaurování, čalounění, prodej nábytku, zakázková výroba, opravy, renovace nábytku. Potreba opravy podrucek, doplnit sedaci cast, vymena kozeneho potahu jen castecna. Mate nekdo nejaky kontakt ? Slavnostní zahájení historicky . Jiři má na svém profilu pracovní příležitost. Zobrazte si úplný profil na . Specializujeme se na zakázkové čalounictví a výrobu.


Spektrum naší činnosti je velmi široké, nabízíme veškeré čalounické práce. Vávra – čalounické služby Praha 4. Hledáte dobrého a zkušeného čalouníka, který působí v Praze i okolí? Potřebuje váš nábytek nový potah nebo. Provádíme čalounické práce zejména čalounění: židle, křesla, sedací soupravy, sedačky, kancelářské židle, starožitný nábytek, výstavnické expozice, zahradní. Tato stránka obsahuje všeobecné informace o oboru, nevztahují se ke konkrétní škole.


Druh studia: Střední vzdělání s. Praha - Vladimír Hájek Vám nabízí služby kvalitního čalouníka. Provádíme opravy starožitného i moderního nábytku, čalounění pro restaurace,. Brašnářství, Sedlářství, Čalounictví Petr Zackl, Lázně Bohdaneč, okres Pardubice.


Navrátilovi je rodinné čalounictví s léty zkušeností. Nabízíme čalounické potahové látky za velkoobchodní ceny. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se najít nejlepší řešení pro různé. Chtěli byste si nechat vyrobit čalouněnou sedačku na míru?


Čalounik

Jste z okolí Karlových Varů? V tom případě se neváhejte obrátit na nás. Praha, čalounění nábytku, čalounění dveří a zakázková výroba - to vše je zajistí čalounictví Svoboda sídlící v lokalitě Praha 5. Hřebíky, nýty a spony - Velkoobchod železářským zbožím pro maloobchodníky, řemeslníky a stavební firmy. Výhody profesionálního čištění koberců a čalounic Vážíte si a vyčistěte koberce a čalounění každý týden - nebo víc - ale to neznamená, že váš dům je tak čistý, . Výroba atypického čalouněného nábytku.


V databázi máme nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle okresu. Aktuální volná pracovní místa pro pozici Čalouník – Praha. Opravy čalouněného nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky