úterý 29. prosince 2015

Kamion postel

Přenechám za odvoz starší skříň , vhodné zejména jako stylový doplněk. Vyřiďte vše z pohodlí domova. Sjednejte vše jednoduše online. Ať už potřebujete odvoz starého nábytku do sběrného dvora nebo převoz nového z obchodního domu, náš odvoz je tu pro Vás každý den, víkendy i svátky.


Věnuji za poštovné a pár korun na sladkost pro dceru.

Cihly darujeme na základě darovací smlouvy za odvoz , vše je řádně zapsáno a zaevidováno. Karel za vás vše zařídí a prodá. Cihly poskytneme i přímo na vaše stavby, hodí . Nabízím zbavení se zdarma!


LCD panely, zálohovací zdroje,skříně serverů, plechy, vše zdarma. Inzerce zdarma - vše. Daruji za odvoz ložnicový nábytek z 50.


Kontaktujte Nás, my za vámi přijedeme, vše zdarma naložíme a odvezeme.

Za odvoz TV se setoboxem Za odvoz daruji větší televizi Thomson, se setoboxem. Vykopat a srovnat vse do jedne roviny, vcetně výkopu asi dvou pařezů, kořenů a dvou malých růží. Trojmístná sedačka, křeslo, půlkruhový taburet. Vhodný do panelákového bytu. Skříňka, spousta přihrádek součástí.


Dimenzovaný na stolní počítač. Seřadit od: Nejlevnejšího Nejdražšího. Zobrazeno 0-inzerátů z 5. Možno odebrat koberce, manželské postele aj.


Kamion postel

Vložte zde nový inzerát . Prohlédněte si aktuální inzeráty za odvoz pro kategorii Nábytek v lokalitě Plzeňský kraj. Bazar a inzerce zdarma. Prostřednictvím této služby lidé darují jen za odvoz předměty, které mohou někomu dalšímu posloužit. Dnes o tom informoval magistrát. Ať vám osud dá na Velikonoce vše , co si přejete.


Odvezu jakýkoliv železný šrot zdarma v Praze a blízkém okolí - do 70km.

Kamion postel

Oblečení pro dvojčata. Roztokách u Prahy po domluvě. Rádi za vás vyklidíme vše , na co si vzpomenete. Ve sběrném dvoře vše zajistíme za Vás. Popis: Pokud máte zbylý stavební materiál za odvoz , prosim zdávejte ponuky zde.


Kamion postel

Reagovat na téma Okruh:. Praha Vše jako nové, rychlé jednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky