pátek 25. prosince 2015

Zahradni nabytek obi

Hšíře stopy: mmodolná proti lámánídokonale klouževíce než z . Skladedo vyprodání. Tuhy do mikrotužek Concorde mm HB. Bez DPH: Kč S DPH: Kč. Dostupnost: Do 10-ti dnů.

Mikrotužka Faber-Castell Z-Pencil - barevný mix. ISO barevné značení, lze koupit minimálně 10ks. Vystavit v této kategorii.


Staré retro tuhy do mikrotužky Toison dor super, mm, koh-i-noor. Zásilky expedovány jednou týdně a do týdne od připsání platby ! Náhradní mikrotuhy mm. Tuha do versatilky, ks v plastové krabičce.


Vyberte si u nás tuhy do mikrotužky.

Vaše cena: 2Kč Věrnostní cena 27. Vysoce kvalitní grafitové a barevné tuhy do mikrotužek. Katalogové číslo: PSS - . Barevné tuhy v plastové krabičce pro technické kreslení.


Zahradni nabytek obi

Balení 6ks vybraných barev. Nakupujte tužky a mikrotužky z široké nabídky. Tuhy jsou vhodné pro malování, kreslení a psaní. Kategorie: Náplně, tuhy. Můžeme doručit do : 28.


Kvalitní polymerové tuhy do mikrotužek. HB šíře stopy: mm odolná proti lámání dokonale klouže více než z přírodních surovin vhodné pro všechny druhy mikrotužek. Tuhy , bombičky nakoupíte za skvělé ceny na Zelená-kancelář.


V naší nabídce i EKO produkty. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Vytváří sytou stopu do šířky mm. Grafitové a barevné tužky, křídy, ActiveOffice.

Zahradni nabytek obi

Tuhy pro mikrotužky a versatilky zakoupíte v eshopu s kancelářskými potřebami Alera. Proč jsou názvy produktů barevné ? Krátká versatilka na silné tuhy 5. Versatilka COSINESS 2mm tuha. Kuličková tužka 10-ti barevná Luma.


Propiska deseti barevná s plastovým tělem. Pilot Super Grip, balení ks. B, 12ks v balení empty. Zeptejte se odborníka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky