středa 30. prosince 2015

Sedací souprava palermo

Velká sedací souprava pro celou rodinu. Nabízí dostatek místa, komfortní sezení a luxusní otoman. Sedací souprava Palermo z kolekce Designwerk. Kvalitní sedací souprava s velkou variabilitou modulů.


Komfortní sezení a elegantní vzhled.

Rohová rozkládací sedací souprava PALERMO Rohová rozkládací sedací souprava PALERMO , bude skvělým doplňkem ve vašem obýváku. Prostorná rohová sedací souprava PALERMO , kterou díky rozkládací mechanice jednoduše předěláte na spací plochu o rozměru 210x1cm. Krčíte se všichni doma u televize na jednom malém gauči? Vyměňte jej za tuto velkou sedací soupravu Palermo v moderním designu.


Na výběr máte z naší kolekce několika potahů různých . Rozkládací rohová sedací souprava Palermo je v levém provedení rohu (z pozice sedícího). Součástí je i úložný prostor.

Sedací souprava palermo

Barevné provedení je bílá káva. Rohová sedací souprava Palermo je funkční a stylová rohová sedací souprava, kterou lze seskládat z různých dílů, a to 1pohovka bez funkce(02),1pohovky s . Rohová sedačka Palermo II splní očekávání zákazníka, toužícího po nábytku nejvyšší třídy. Kožená sedačka Palermo potažená pravou hovězí kůží s masivní dubovou konstrukcí této sedací soupravy je rohová sedací souprava s úložnými prostory uvnitř . Jedná se o velice moderní a pohodlný troj-sedák, pomocí kterého můžete docílit kvalitní sezení ve Vašem bytě nebo . Výroba a prodej sedací soupravy. Moderní rohová sedací souprava v akční nabídce.


Korpus sedací soupravy je vyroben z měkkého a tvrdého dřeva Čalounění sedáků a opěrek SOFT LUX. Kostra sedací soupravy je vyrobena z měkkého a tvrdého dřeva (dřevotříska). Rustikální sedací souprava z pravé hovězí kůže Stylová kožená . Popis: Prodám sedací soupravu Palermo , stáří roky, bez.


Obývací pokoje je místo setkávání, ale také odpočinku. Ani jedno se neobejde bez kvalitního vybavení k posezení. Vyberte možnost, Křeslo, Dvojse Trojsed. Levný a kvalitní nábytek.

Sedací souprava palermo

Velké područky jsou ideální pro odložení věcí, které chcete . V rohovém dílu jsou dvě polohovatelné opěrky zad. Designové spojení estetiky a komfortu to je luxusní rohová sedací rozkládací souprava moderní s úložným prostorem Palermo dolm. Lze si vybrat ze široké nabídky potahových materiálů i pravé kůže.


Jednotlivé části lze koupit . Trénujte sedy a lehy v maximálním pohodlí. MOderní sedací souprava, která se dá přizpůsobit Vašim možnostem. U sedačky si můžete vybrat levou, nebo pravou stranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky