pátek 5. února 2016

Dílenský kontejner

Jednodveřový dílenský kontejner hmotnost 39kg nosnost korpusu. Nabízíme velký výběr dílenských zásuvkových skříní a kontejnerů v mnoha provedeních a rozměrech. U (1mm), výsuv zásuvek, plošná nosnost zásuvky Kg, . Dílenský kontejner zásuvek.


Dílenský kontejner

Kontejnery pro modulární stoly. Nosnost a výsuv podle výběru. Držák monitoru a klávesnice. Elektricky výškově stavitelný stůl alnak.


Vyberte si Zásuvkové kontejnery EXPERT u B2B Partner! Kvalitní Zásuvkové kontejnery EXPERT skladem ihned k dodání. Základní kontejner pracovního stolu. Ideální řešení pro přehledné uspořádání Vašeho nářadí ve Vaší firemní či domácí dílně, . Zboží sladem je i díky vlastní dopravě rychle u vás v dílně. Společnost Circle Hallensysteme provádí stavební projekty pro podnikání, obchod a průmysl a nabízí širokou škálu řešení v oblasti zakázkové výstavby hal,.


Dílenský kontejner

Mobilní kontejner , DÍLENSKÝ NÁBYTEK, ZLMP-1. Basic price : 25EUR. For shopping you must be logged in.


Pro snadno přístupný úložný prostor a větší efektivitu práce doplňte váš dílenský stůl o tuto praktickou zásuvkovou jednotku určenou k montáži ke spodní straně . Jeden z nejpoužívanějších výklopných kontejnerů v Evropě. Robustní mechanismus zajišťuje dlouhou životnost. Podvěsná zásuvka pro dílenský stůl. Je vyroben z kvalitního ocelového plechu . Pracovní stůl s pojízdným kontejnerem , určený k použití v domácích i servisních dílnách, . Pojízdný kontejner na nářadí 4v1.


Stoly jsou konstruovány montáží. Nahlédněte do naší kompletní nabídky, ve které najdete pracovní dílenské stoly, ponky, dílenské skříně, kontejnery na nářadí, skříně na nářadí, nářaďové skříňky. Jedná se o 3-zásuvkovou skříňku centrálně uzamykatelnou na cylindrický zámek. Vyrábíme vysoce kvalitní dílenský kovový nábytek.


V našem sortimentu naleznete moderní dílenské. Určení: dílenský nábytek Počet ks v balení: 1. Ecoweld - vyrábíme kontejnery , dílenské vybavení, městský mobiliář a další. Plechové skříně pracovních stolů řady PROFI jsou navrženy tak, aby splnily všechny požadavky kladené . Popis: Dva metry dlouhý, šíře 98cm.


Dílenský kontejner

UNIVERSAL, přístavný kontejner , půda LTD mm, zásuvky, tužkovník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky