pondělí 8. února 2016

Pc stolek rohový

Stůl je materiálově vyroben z laminované desky. Kód produktu: MIK- 40varVýrobce: Nábytek Mikulík Vranovice. Produkt nabízíme v následujících . Tento pin objevil(a) Terry Hall.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Pc stolek , provedení: buk, rozměry (ŠxHxV) 90x90x7 cm.

Pc stolek rohový

Možnost kombinovat se sektorovou sestavou Intersys. Výběr ze šest standardních barevných. Popis: Zachovalý rohový stůl na počítač se skříňkou a šuplíky. Rozmery 74×159×1v. Barevné provedení buk nebo olše.


Naše nabídka je pro všechny, kdo chtějí originální, kvalitní a přitom cenově výhodné pc. Na pravé straně je pod nimi umístěna . Poskytuje dostatek prostoru pro každodenní práci.

Praktický PC stůl rohový SMART buk. Dostupnost: 2-týdnů. Vhodnou místností na umístění je dětský pokoj. Provedení výrobku je Dub santana. Není stůl, jako stůl, a proto je naše nabídka jak široká, tak dlouhá.


PC stolek TUNIS je součástí sektorového systému TUNIS. Při výběru stolu myslete zejména na účel a vyberte si buď klasický psací stůl, stůl na PC , stolek. Detailní popis produktu. V internetovém obchodě s nábytkem Tempo Kondela najdete ideální počítačové stoly do Vaší kanceláře. Psací stolek výroben z masivního dřeva borovice.


PC stůl s policemi, barevné provedení: bílá, materiál: DTD laminovaná, rozměry ŠxVxH: 119x77x10cm. Technická specifikace . V jeho levé části se . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Rohový psací stůl QUADRO 39. PC stolky se vyznačují vysouvací klávesnicí (plochou na vysouvací klávesnici), . Materiál stolku: lamino.


Dokažte, že máte vkus – pořiďte si trendy pc stoly rohové.

Stylový PC stůl sestaven na základě jednoduchosti a elegance se perfektně hodí do každého moderního interiéru pracovny, studentského pokoje či. Dodává se nyní pouze ve variantě lamina s bílými . V pravé části se nachází prostor pro počítač. Stolek má také výsuvnou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky