čtvrtek 4. února 2016

Pískoviště se stříškou

Pískoviště se stříškou

Dětské pískoviště můžete umístit na jakékoliv . Pískoviště se stříškou - VK. Zahradní píškoviště se stříškou a lavičkou, . Hledáte pískoviště se stříškou ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Dřevěné pískoviště s plátěnou stříškou pro dětské hry za každého počasí.


Barevné pískoviště se hodí na každou zahradu či dvorek. Vybaveno je širokými sedátky pro pohodlné sezení. Dětské dřevěné pískoviště se stříškou - je vyrobeno z masivního borovicového dřeva.


Vysoká životnost je zaručena díky povrchové úpravě lakování. Celkem praktické mi přijde dřevěné pískoviště se stříškou , proto se chci . Střecha je z nepromokavého materiálu a zároveň slouží jako stínítko před sluncem. Veselé barevné provedení. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje kvalitu použitého materiálu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pískoviště.


PÍSKOVIŠTĚ SE STŘÍŠKOU 126X121CM. Dřevěné dětské pískoviště se stříškou v barevném provedení. A to především u děti, ale i jejich rodičů. Toto pískoviště je navíc vylepšené o . Rozměr pískoviště 120x120cm.


Nyní navíc verze se stříškou. Všechny tři spojuje praktičnost. Nejdůležitější je písek dobře. Velmi oblíbené je i pískoviště s plátěnou stříškou , která za parných dnů ochrání děti před přímým sluncem.


Pískoviště se stříškou

K výrobě našich pískovišť používáme dřevo z . Plátěná stříška u tohoto typu pískoviště slouží zároveň jako kryt, je možno ji spustit po dřevěné konstrukci pískoviště až dolů k lavičkám pískoviště a vytvořit tak . Hrací domek s pískovištěm přináší velkou zábavu pro malé děti. Vyrobeno z vysoce kvalitního borovicového dřeva, řádně připraveného a tvarovaného pro kontakt s dětmi. Kč ROJAPLAST Dětské barevné pískoviště se stříškou 120x1cm. Zároveň lze se stříškou sjet až dolů. Stříška chrání děti před horkým . Moc pěkné barevné pískoviště se stříškou a certifikátem FSC.


Dřevo s certifikátem FSC pochází z lesa, jenž je obhospodařován šetrným způsobem s . Nevíte, jak zabavit děti? Má dostatečně velkou plochu pro hraní a je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky