pondělí 8. února 2016

Sedací souprava bergamo

Je stylizována do moderní a hlavně velmi . Vybavení obývacího pokoje je velkou prioritou. Obývací pokoj je centrum celého domu či bytu a trávíme v něm spoustu času ať už jen sledováním televize, nebo. Vysoká, pohodlná sedací souprava.


Systém dvojitého ukládání pružin typu Bonell. Varianta levá nebo pravá.

BERGAMO , široký výběr potahů. Nabízí pohodlí při odpočinku, sledování televize a při posezení s rodinou nebo . S úložným prostorem, rozkládací , varianta levá nebo pravá. Luxusní moderní sedací souprava s velmi pohodlným sezením. Možné objednat s konstrastním šitím. Nohy jsou chromové lyžiny a sedací . Rádi byste si dopřáli luxus pohodlí při odpočinku?


Velmi komfortní a prostorná sedací souprava v rohovém provedení nabízí dostatek místa pro odpočinek celé rodiny ne. GMJ NÁBYTEK Vsetín - dovozce a prodejce nábytku, sedaček, postelí, komo skříní, nábytku z masívu, televizních stolků, křesel, židlí.

Moderní sedací souprava v atraktivním designu s úložným prostorem. Sedací souprava je rozkládací. Pohodlné sezení je zajištěno díky bonellovým pružinám,.


Sedací souprava bergamo

Kvalitně vyrobená rohová sedací souprava do malých pokojů. This Pin was discovered by Jana Jedličková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Moderní a nadčasová sedací souprava s lehkým designem. Je typická hlubokým sedákem a vysokým opěrem, což zaručuje plnou podporu pro nohy a . Kostra sedací soupravy je vyrobena z měkkého a tvrdého dřeva (dřevotříska). Spací plocha po rozložení je 1x 2cm. Kód produktu: etp-bergamo-leva-alova-10.


Sedací souprava bergamo

Bergamo Přečtěte si více informací. SPECIFIKACE: moderní rohová sedací souprava kvalitní pružinová výplň . Nadčasový design této sedací soupravy nenechá nikoho na pochybách. Objednaná sedací souprava je nádherná, luxusní, pohodlná a jsme s ní nadmíru spokojeni. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


V letácích a katalozích umíme . Rohová sedací souprava Nanzeg patří mezi oblíbenou klasiku. Sedačky a další sedací nábytek na SEDI.

Sedací souprava bergamo

Součástí této sedací soupravy jsou polštáře (viz. obr.) a praktické podhlavníky. Rozkládací sedací souprava disponuje objemným úložným prostorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky