pondělí 30. května 2016

Aktovka na spisy

Aktovka na spisy

Atraktivní uzavírání na . Tvůj svět, tvá cesta! Možnost výběru množství přihrádek i praktických kapes pro různé předměty. Aktovka pro pohodlný přenos a organizaci dokumentů.


Aktovka na spisy

Je vyrobená z pevného transparentního polypropylenu,. Materiál polypropylen. Powered by Kufry na spisy a notebook. Inzerát Velká aktovka na dokumenty, spisy v okrese Brno-město, cena 300Kč, od Dave na Sbazar. Popis: Ve velmi dobrém stavu, skoro jako nová, menší . Dvoubarevný matný polypropylen.


Podle slovníků je aktovka brašnou na spisy. Nebo taky schránkou pro transport předmětů. Já bych byl pro tu první jednoduchou definici s tím, že spisy lze v . Pro pohodlný přenos a organizaci dokumentů do přihrádek, včetně speciální přihrádky na různé předměty. Vyrobeno z unikátního odolného polypropylenu. Kožená aktovka na dokumenty s dvěmi vniříními přihrádkami, kapsa na přední straně a jedna zipová na zadní straně aktovky.


Uzavírání pro bezpečný přenos. ECO$1pro praktické přenášení a organizaci dokumentů či projektů$1vyrobená z ekologicky šetrných, recyklovaných materiálů. Stylové a ergonomické . Desky vyrobeny z ekologicky šetrného materiálu. ORANGE pro praktické přenášení a . Vše biologicky rozložitelné.


Spisová strieborná taška s blokom Aa piatimi priehradkami. Vhodná pre prenos objemnejších dokumentov formátu A4. Obsahuje rozšiřitelných přihrádek.


Aktovka na spisy

Deliace priehradky sú vybavené samolepiacimi stítkami Vonkajší rozmer 3x 2x mm. Jak to bylo s aktovkou ledabylého špióna Falouta, který své příruční zavazadlo s tajným spisy zapomněl na kbelském letišti? Jaká tajemství obsahovala aktovka. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Elegantní kožená aktovka na spisy Daag Ortega černá z hovězí kůže.


Skladem s odesláním do hodin. Doprava Českou poštou zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky