úterý 31. května 2016

Šířka pracovní desky

Šířka pracovní desky

Pokud vyžadujete tak zvanou dvojitou ochranu, potom pro vás povlak na spací pytel BIVVI Bag Snugpak bude skvělou volbou. Jedná se o velmi kvalitní . Multifunkční bivakovací vak pro dvě osoby. Ochrání vás před deštěm a sněžením.


V bazaru Žďárák najdete aktuálních nabídek v kategoriích. Vyberte si, co koupit.

Vak je z voděodolného a zároveň prodyšného materiálu Powertex . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Salewa STORM I New, Kategorie: Žďárské vaky. Další žďárák v reprezentaci. V pátek byl povolán do . STAN versus BIVAKOVACÍ VAK ( ŽĎÁRÁK ). Stan jsem si s sebou nikdy na žádné putování nebrala, a začínala jsem dost amatérsky, než jsem našla řešení,.


Mohu z vlastní zkušenosti říci že toto je zatím nejlepší žďárák jaký jsem kdy mě. Koupil jsem ho loni na podzim a strávil v něm cca nocí v loňské zimě.

Šířka pracovní desky

Dlouho jsme hledali bivakovací vak (tzv. žďárák , bivak), který by byl ultralehký, skladný, nepromokavý a přitom velmi prodyšný. High Point Super Light Cover . Kompletní army a outdoorové vybavení. Sázavou, Česká republika. Slouží k přespání v přírodě, kdy spací pytel vložíme do žďáráku a ten pak spacák chrání před deštěm a větrem, zvyšuje tepelný komfort a. Dobrej žďárák , za rozumnej peníz. HIGH POINT Dry Cover se stane vítaným a skvělým pomocníkem při Vašich výpravách za dobrodružstvím.


Všetky informácie o produkte Bivakovacie vrecia Snugpak Žďárák Bivvi Bag, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Snugpak Žďárák. Membrána je 3vrstvý laminát stejně tak jako Gore-tex. Nepromokavý a paropropustný povlak na spací pytel zvaný taktéž jako ŽĎÁRÁK. Pytel má zipy z obou stran a pohodlně pojme karimatku, . Bivakovací pytel neboli žďárák chrání spacák před vlhkostí, zimou, špínou i deštěm při spaní v přírodě.


Neboli samonosný rám na US žďárák , který jsem si vymyslel a vyrobil. Vadilo mi totiž, že se mi vrchní kapuce neustále dotýká obličeje a ráno . E-Bivy od značky MSR je snadno přenosná pojistka pro jednodenní výlety, spaní pod širým nebem a výpravy mimo základní tábor E-Bivy je renovovaný nejlehčí . This is a private group. To join you must be a registered site member and request group . Archiv rubriky: Já, žďárák.


Šířka pracovní desky

Kvalitní Bivakovací vak ( žďárák ) MSR AC-Bivy Barva: zelená značky MSR.

Jeden z nejlehčích bivakovacích vaků AC-Bivy od americké outdoorové značky MSR . Gore-Texu a má několik velmi zajímavých detailů. Jeho velkou výhodou je vzpěra nad. Spal jsem v něm pouze noci v létě, takže je jako nový.


Záruka je (kupovaný minulý rok na jaře). Osobní předání možné v . A navíc jak píše , když bude vlhké počasí (ne nutně deštivé) , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky