pátek 17. března 2017

Metric 806 duo comfort

Konferenční desky As kalkulačkou v černé barvě. Vaše cena: 7s DPH. V- Clip,PP A VIQUEL. Dvojdeska As klipem PVC, vnitřní kapsa. Kartonové desky s klipem a blokem.


Ekologicky šetrný výrobek. Zavírací podložka s klipem , na vrchní straně výkroj pro klip kuličkového pera. Lze používat jako desky pro řidiče pro uskladnění knihy jíz nebo cesto. Podložka na psaní s klipem Aplast mix.


Nejvíce si v sekci Plastové desky s klipem prohlížíte. PVC folií - pevný klip s. Pevné desky opatřené nahoře klipem pro uchycení potřebných listů. Dokumenty se přichytí klipem a mohou se . A, s klipem , černá barva. Desky, desky s klipem.


Metric 806 duo comfort

Dřevěná deska na menu s klipem nebo psací podložka. V kombinaci s dřevěným podstavcem lze použít jako . Pevné dvojité rozkládací desky s výsekem pro klip. Díky tvrdé desce, lze používat . Okouzlující dřevěné držáky pro vystavení vašeho menu. Kompletní sada s podstavcem s deseti zářezy.


Uzavíratelné desky As klipem. Vyrobeno ze silné lepenky. Je opatřena rychloupínacím klipem s háčkem, který umožňuje zavěšení na zeď. Cena bez DPH: Cena s DPH: 4Kč.


Dostupnost: Kod: Skladem. Ana výšku nebo na šířku,. Ačerná koženka zapínání na zip kalkulačka kapsy s klipem. Psací podložky, desky s klipem.


Portfolio zahrnuje kapsu na dokumenty, kapsy na vizitky, kapsu na zip, místo pro pera a blok. Vyberte variantu: Podstavec na desky s klipem. Porovnání cen desky s klipem a, srovnání cen desky s klipem ana portálu HLEDEJCENY. Rychlovazače závěsné, se štítkem.


Metric 806 duo comfort

Kapsy, košilky, neboli prospektové obaly. Spisové desky s drukem AMIX. Snadné a rychlé upínání dokumentů na klip. Zakládané dokumenty není nutné děrovat.


Dodáváme v maloobchodním balení: . Všechny Prezentační desky. Elegantní spisovka na dokumenty formátu Aa další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky