pondělí 13. března 2017

Pořadač pákový

Vybírejte si Pákové pořadače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pákový pořadač , neboli šanon, je nejvyužívanějším prostředkem archivace dokumentů. Nabízíme papírové i plastové šanony s pákovým mechanizmem . Máte nepořádek ve vašich dokumentech? Pak je nejvyšší čas dát jim řád a pořídit si pákové pořadače. Nastavení souborů cookie na těchto webových stránkách umožňuje nejlepší uživatelský zážitek.


Pokud toto nastavení nezměníte, vyjadřujete tím svůj souhlas. KAŽDÝ MĚSÍC VÝHODNÉ AKČNÍ NABÍDKY! S bezpečnostním Rado zámkem (zabraňuje samovolnému otevírání pořadače ) i bez. Použitý materiál: vnější a vnitřní potah - polypropylenová . Nezbytná pomůcka do každé kanceláře a . Dle použité mechaniky pořadače dělíme na pákové pořadače , závěsné pořadače.


Unikátní mechanika Leitz 180°. Vnější potah - tmavý mramo. Kartonový pákový pořadač, potah mramorovaný papír. Otvor pro snadné vytažení, hřbetní štítek. Kovová páková mechanika . Hřbetní otvor pro snadnou manipulaci, uzavíratelný mechanismus, který drží pořadač vždy . Velmi kvalitní pákový pořadač Az řady SENATOR v provede.


Pořadač pákový

Pořadače pákovéPořadače pákovéArchivace a třídění. Pořadač Senator , 5cm, pákový , černý, prešpánový. Různobarevné pákové pořadače s kapacitou 4listů, díky kterým můžete přehledně uložit své dokumenty. Množstevní slevy až. RADO kroužky pro fixaci pořadače v uzavřené poloze, lepený štítek pro popis obsahu, . Inzerát Prodám pákový pořadač s kovovou lištou zn.


SIGMA v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od Kristy1na Sbazar. Popis: 5ks-á2-Kč originál. Vyrábíme kompatibilní tonery do tiskáren. Prodáváme také originální tonery a další náplně do tiskáren.


Pořadač pákový

Do našeho sortimentu patří i kancelářské potřeby a. Ať už v kanceláři, doma nebo ve škole, všude jsou potřebné pákové archivační pořadače. Jejich moderní motivy maX. Potah černý mramor s barevným hřbetem.


Az řady IMPERATOR, šířka hřbetu 75mm, použitý materiál: vnější potah - . Z vnější strany potažené PP folií s vysokým leskem. Z vnitřní strany je hladký papír. Na přední straně jsou vlisované kovové . Kvalitní pákový pořadač Az řady EXECUTIVE.


Pořadač pákový

Archivní pořadač s kapsou, povrch šedočerný mramor, vyroben z recyklovaného papíru, šíře hřbetu 75mm. Vysoce kvalitní pákový pořadač vybavený silnou mechanikou Esselte No.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky