pondělí 13. března 2017

Studená pěna matrace

Proto je pochopitelné, že se lidé často ptají: Mám si koupit matraci z PUR pěny nebo ze studené pěny , případně matraci , která kombinuje . Zdravotní matrace vyrobené ze studené pěny jsou skvěle prodyšné, odolné, komfortní a mají dlouhou životnost. Studená pěna je nejčastěji profilována do . Matrace vyrobené ze studené pěny mají větší póry, jsou proto prodyšnější, mají lepší elastické vlastnosti, tvarovou . Poskytují dobrou oporu těla a páteře. Otevřená struktura jejich buněk zajišťuje optimální proudění vzduchu, elasticitu, .

Matrace ze studené pěny nabízí vysokou vzdušnost a pružnost díky své pórovité konstrukci. Jedná se o velmi trvanlivý a bytelný materiál s velmi dobrou oporou . Vyrábíme matrace ze studené pěny , takzvané líné pěny. Doprava zdarma, prodejny po celé.


Určená k potažení dle Vašeho výběru. Tato pěna zároveň slouží i na čalounění sedacích souprav. X-Original je matrace ze studené pěny a hybridních superpěn pro neskutečnou vzdušnost s pokročilou termoregulační funkcí pro ničím nerušený spánek.


UNAR Matrace 90x2Petite, studená pěna.

Studená pěna matrace

Matrace Petite je ergonomická tvarována zónová matrace s jádrem tvořeným dvěmi profilovanými deskami z . Oblíbenou volbou jsou zónové matrace ze studené pěny. Tyto matrace do sebe dostávají spoustu vzduchu, který cirkuluje, a díky němu se z matrací ze studené pěny nestanou staré zatuchlé válendy. Vyrábí se pomocí vody za studena, proto je nazývána studená. Na jedné straně se jedná o pěnu termoelastickou Visco-Memory (také známu jako líná pěna ), zatímco na druhé straně, 7-zón pěny s vysokou pružností . Kvalitní matrace s viskoelastickou antibakteriální pěnou nové generace Cena za matrace.


Sedmizónová matrace je vyrobená z vysoce kvalitní studené pěny. Matrace New Dream Easy je zhotovena z kvalitní studené pěny o dvou. Materiál: studená pěna HR. Luxusní měkčí matrace uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Vrchní strana je tvořena pěti zónovou vrstvou líné pěny , která při kontaktu s lidským tělem . Jestli jste se rozhodli koupit jakoukoliv matraci , bude v ní pěna, dokonce i v. Obecně platí, že kvalitní materiály vhodné do matrací jsou studená pěna , líná pěna . Luxusní sendvičová matrace - MEMO PLUS TENCEL - je složená z paměťové pěny VISCOFOAM, studené pěny COOLFLEX a kvalitní PUR pěny.


Oboustranná úžasně pohodlná matrace kombinovaná z líné pěny a studené pěny. Matrace mohou být vyrobeny celé ze studené pěny , často se vyrábí v oboustranné variantě, tzn. Matrace nabízí vysoký komfort prémiové kvality a unikátní oboustrannou variantu využití matrace s masážním povrchem Visco a studené pěny HR a obsahem .

Studená pěna matrace

Všechny nabízené matrace jsou od českého výrobce. Jádra matrací jsou vyrobeny z pěn největšího českého výrobce Matricida a. Současným trendem jsou rozhodně zónové matrace ze studené pěny kombinované línou pěnou. Matrace MALVA Hze studené HR pěny svým příčným i podélným prořezem přivádí vzduch pod tělo spáče a zároveň odvádí vlhkost. Tím působí jako prevence .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky