úterý 4. dubna 2017

Pronájem kávovarů praha

Pronájem kávovarů praha

SWEETCOFFEE vám nabízí pronájem kávovaru , a to zdarma. KÁVOVAR PŘIVEZEME, ZAŠKOLÍME VÁS A ZAJISTÍME KOMPLETNÍ SERVIS PO CELOU DOBU. Víte, že si můžete dopřát vynikající. Zapůjčíme vám špičkový kávovar Lamanti a postaráme se o jeho provoz.


Bezplatný pronájem kávovaru do kanceláře za pravidelný odběr naší kávy Espressone. Nabízíme pronájem automatických kávovarů s dodávkou kávy a doplňkového sortimentu do kanceláří po Praze. Prahu a Brno, na ostatní místa přijedeme do dvou pracovních dnů). Proto pronajímáme kávovary za top podmínek (zdarma) a dodáváme top italskou kávu.


Chcete-li kompletní servis, zapůjčíme Vám kávovar , aniž byste museli do jeho. Stačí tedy uvařit káv denně. Pořádáte firemní nebo soukromou akci a potřebujete zapůjčit kávovar pro přípravu kvalitní kávy? Rádi Vám krátkodobě zapůjčíme kávovar, . Nabízíme možnost pronájmu kávovarů a poradenských služeb týkající se kávy na míru pro Vás a Vaše potřeby.


Kávovar nemusíte kupovat, ale můžete si jej jen vypůjčit. Krátkodobě či dlouhodobě - podle vašich potřeb. Automatické kávovary k pronájmu zdarma.


Podmínkou pro bezplatné časově neomezené zapůjčení kávovaru je pouze nákup kávy u nás. Tchibo Coffee Service Czech Republic spol. K pronájmu kávovaru nabízíme kompletní sevis, který zahrnuje především. Dodáme kávovar ZDARMA do Vaší kavárny, restaurace či hotelu. Postaráme se o veškerý servis.


Dodáním přístroje a kávy naše práce vlastně teprve začíná. Znamenitě chutnající káva je to, po čem lidé touží a chtějí mít vždy na dosah. Máme pro Vás připravenou nabídku, jak si takovou kávu dopřát již v následujích.


Pokud plánujete nějakou firemní akci, svatbu nebo catering rádi Vám zapůjčíme jeden z našich kávovaru. Specializovaný internetový obchod s kávovary. Pronájem malého kávovaru. Domácí kávovary , automatické kávovary , profesionální kávovary. Káva a příslušenství ke kávovarům.


Zabýváme se servisem i prodejem domácích, profesionálních i pákových kávovarů. Vybavíme Váš provoz či kancelář kvalitním kávovarem, porcelánem, čerstvě praženou kávou a. Potřebujete vyřešit krátkodobý pronájem kávovaru na firemní akci, teambuilding, výstavu, rodinnou oslavu či zahradní párty? V případě zájmu o zapůjčení kávovaru po vás budeme požadovat občanský. Siena - bezplatný pronájem.


Autorizovaný prodejce švýcarských kávovarů JURA. Kávovary do domácnosti i do kanceláře včetně kompletního příslušenství. Zákazníci se zapůjčenými kávovary si mohou podle smluvních podmínek změnit nebo zrušit již existující.


V regionu Praha je možné doručení i tentýž den. Zajistíme vám nejen pronájem kávovaru zdarma a dodávku kávy, ale i nadstandardní služby, jako platební systém na zaměstnanecké karty, pravidelnou obsluhu . Chystáte akci a chcete ji obohatit o nevšední zážitek v podobě přípravy espressa. Jsme oficiálním distributorem světových značek kávy a kávovarů. Dodáváme kávu zrnkovou i mletou, známých značek jako je Lavazza, Vergano, Bristot, . Italská kávová společnost Segafredo Zanetti je světovým lídrem na trhu espressokáv a průkopníkem espressa na českém trhu.


Prodej pákových a plnoautomatických kávovarů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky