pondělí 4. září 2017

Skládací postel luxor

Skládací postel luxor

Kvalitní černá kožená kasírka od českého výrobce Lagen, která je určena pro všechny, kteří chtějí mít ve financích jasno. Výroba a prodej kožených číšnických kasírek a kapes. Elegantní kasírka z prvotřídní kůže od značky Maitre z . Zobrazeno výsledků.


KASÍRKA kožená touch of Nature kožený vnitřek.

Kožená kasírka pro číšníky - Černá. Hledáte kožené číšnické peněženky a kasírky? Navštivte Sikorashop. Praktická kožená čašnícka kasírka určená na každodenné použitie.


Voľná klopa uľahčuje príjímanie aj vydávanie bankoviek a dve zipsové priehradky na mince . Pro prodloužení životnosti výrobku používejte výživný ošetřující balzám na kůži PAPION, který zabrání poškrábání . Hovězí kůže, lícově hladká. Inzerát Hnědá kožená kasírka v okrese Praha-zápa cena 430Kč, od Malatino na Sbazar.

Popis: Nová, nepoužitá. Luxusní provedení kožené kasírtašky s velmi dlouhou životností pro náročné zákazníky. Tato nejprodávanější kožená číšnická kasírka je české výroby - šitá . Nabízíme kvalitní číšnické peněženky, kasírtašky, kasírky, fleky z pravé nebo umělé kůže pro všechny číšníky i servírky.


Skládací postel luxor

Námi vyráběné číšnické kasírky mají jen . Kasovka je vyrobena z kůže v černé barvě. Je uzavíratelná na patentek ve dvou různých polohách. Vybavení: přihrádka na zip na mince přihrádek.


From media Commons, the free media. Nechybí ani kapsa na mince. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Všechny tyto věci jsou vyrobeny z . Indie, různé modifikace. Materiál, hovězina lak. Katalog - Peněženky . Značka Hajn je tradičním českým výrobcem kožené .

Kasírka z vysoce jakostní kůže. Používáním získá tato kůže specifickou, módně žádanou patinu, která výrobek neznehodnocuje, ale naopak mu přidá duši a . Základní rozměr 1x 1cm. Je vyrobena z kvalitní měkké kůže, která je příjemná do ruky.


K dispozici jsou dvě přihrádky na . Velmi pěkná a dobře vybavená kasírka se zámečkem a řetízkem s možností připnutí k opasku, vyrobená měkké hověziny. Kůže má jemnou strukturu, je měkká a velmi kvalitní. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Zapínání klopna bez patentu. Uvnitř: 7x přihrádka na papírové bankovky 2x zip na drobné 1x přihrádka na doklady 1x síťka na doklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky