pátek 1. září 2017

Zrcadla ostrava

Impregnační prostředek na nubukovou a semišovou obuv. Zvyšuje voděodolnost, udržuje prodyšnost a pevnost obuvi. Prodlužuje životnost a funkčnost. Obnovuje a zlepšuje vodoodolnost.


Dlouhodobá ochrana na obuv, kabelky a oblečení před vodou,.

Zrcadla ostrava

Revoluční způsob impregnace obuvi pomocí nanotechnologie. Nano impregnace bot nefunguje na bázi teflonu, silikonu, vosku nebo oleje, které mají. NANO-vrstvu (voda stéká po materiálu a oplachuje nečistoty) . Výživa a impregnace na Nubuk a Semiš EUR 0. U semišové obuvi je velmi důležitá impregnace , kterou použijeme až nakonec,.


Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo . Ako reaguje brúsený koža (nubuk alebo semiš ) na včelí vosk SNO-SEAL. V ukážke sú použité BOSP Rege Gore.

Vysoce účinný přípravek pro aktivaci a impregnaci semiše v modré barvě. Colourlock impregnace je šetrná ochrana proti skvrnám pro citlivé textilie, alcantaru, nubukové a velurové kůže. Aplikace je ve spreji, nanáší se z cca.


Zrcadla ostrava

Velour Nubuck Spray 2ml, - neutral. Nevýhodou je, že se impregnace po čase z bot vytratí a vy ji musíte aplikovat znovu. Raději kupte impregnaci vhodnou přímo na semišové boty, než. Témata: semiš , semišové boty, semišky, kožené boty, kožená obuv, . V případě kůže, která není tolik pórovitá, impregnace vytvoří na materiálu. Semiš a nubuk naopak čistěte na sucho krepovým kartáčkem nebo . Podívejte se na tipy, jak jednoduše vyčistit umělý i přírodní semiš.


Jak impregnovat boty Už jsme zmínili, že impregnace zabrání průniku vody do obuvi,. Tuk, krém nebo vosk naneseme na koženou obuv a zatřeme do materiálu. V neposlední řadě je semiš formou impregnace chráněna před vyblednutím. Mohu tyto impregnace na uvedený kožíšek bez obav použít?


Z vnitřní vrstvy vzniká tzv. Přípravky na bázi vosků většinou výrazně mění původní vzhled obuvi.

Návod jak správně pečovat o obuv z hladkých i broušených usní ( semiš , velur, nubuk),. NIKWAX Nubuk a semiš - impregnace. Sno-Seal impregnace na koženou obuv 200g. Atsko Silicone Water-Guard 380ml impregnacePoužití: impregnace na semiš , kůži broušenou, s vlasem i hlazenou, polyamid-nylon, bavlnu, polyester, . Je rozdíl mezi ošetřujícími přípravky na kůži, semiš , textil či syntetiku. I ta nejlepší impregnace může odolnost proti vodě jen obnovit, čímž sice . Nejnovější a nejúčinnější impregnace na trhu - od světoznámé značky Collonil.


Lýdie Leová Délka pokusu: minut. Pomůcky: Pomůcky kádinka, varná baňka, destilační souprava, vápená H2O, Lugolův roztok, zkumavka, pipeta, injekční .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky