čtvrtek 7. prosince 2017

Bazos sedacky darujem

Cena za balení ks. Dvoudílný plastový háček , který umožňuje snadnou a rychlou montáž. Pro snadnou montáž doporučujeme speciálně vyvinuté. Pro uchycení gumového lana.


Otvory pro uchycení: 32x25mm. Technical specifications are subject . LAVEX - Lodě, čluny a motory nejen pro rybáře. Kvalitní plastové provedení. Elegantní plastový háček na gumolano ø6mm nebo ø4mm (smyčkový gumicuk) pro výrobu gumicuku na míru.


Vyroben z odolného UV stabilizovaného . Je vyroben z kvalitního plastu. OREN - plastový háček s karabinou plastový háček s karabinou. Rozměr: 8x50xmm (VxŠxH). Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Jednoduchý háček vhodný do každé domácnosti. Jeho využití najdete napíklad ve skříni, ve spíži, garáži, dílně apod. Má otvory pro přišroubování. Tento produkt již neprodáváme.


Háček můžete také využít na kuchyňskou . Příslušenství šatních skříní vhodným způsobem rozšíří možnosti využití našich výrobků a zvýší komfort jejich uživatelů. Pevný háček z polykarbonátu pro uchycení plachet přívěsů. Plastová samolepicí. Pak tu pro vás máme jednoduché a levné řešení : barevný S háček.


Háčky Pony jsou vyrobené z kvalitního plastu. Díky použitému materiálu jsou velice lehké a dobře se s nimi háčkuje. U, x plastový háček. Praktický držák na kbelík s odkládacím místem pro drobné předměty (šroubky, matky).


Designový plastový háček Jellies Family, pro Kartell navrhla designérka Patricia Urquiola. Vhodný pro jednostranné. Rozšířili jsme řadu Jellies o tyto stylové háčky, které přicházejí ve . Velikost kusu: 4x13xcm.


Hloubka balení: cm. Koupit plastový hák nástroj pro hodinky kapely vyrobené v Číně s naší továrnou. Jsme jedním z nejvíce profesionálních dodavatelů různých vynikajících hodinky . Hravý doplněk pro vaše blízké.


Pro firemní zákazníky uvádí výrobce záruku takto: 2 . Je vhodný na háčkování silnějších přízí, je vyrobený z plastového materiálu. Jiande City Hardman Tools Co.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky