pondělí 25. prosince 2017

Stěna liberec

Kurz pískovcového lezení. Chceš posunout své lezecké dovednosti dál? Rozšiřujeme kurzy i do skal! Týden plný zábavy a . Turn on Location History to track places you visit.

Stěna liberec

Popis stěny : Samotná unikátní stěna je umístěna v hale, která byla vybrána především díky své poloze v samotném středu Liberce – nabízí skvělou dostupnost . Unikátní projekt umělé ledové stěny. Horolezecka arena Liberec. LEDOVÁ STĚNA LIBEREC Největší uměle zaledovávaná plocha ve střední Evropě. Drytooling area 30m dřevěných. MAKAK BOULDER LIBEREC - Letní provoz.


O letních prázdninách přejdeme v Makak BOULDERU v Liberci na letní provoz.

Makak Boulder je jedna z největších a nejmodernějších boulderových stěn v České republice. Nadherne misto, ale hlavne super individualni pristup. V ceně kurzu je zahrnuto: trenér sportovního lezení ČHS, instruktor . Stěna je osvětlena, ale není zde . Ještě jsou volné štandy, případní zájemci se mohou hlásit na tel. Takovým českým, ale možná i světovým unikátem, se může pochlubit jen Liberec. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Obývací stěny v lokalitě Liberec.


Ledová stěna vznikla v bývalém lomu Na Bídě nedaleko . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Podívejte se, jak je právě ve. Looking for Ice Hockey tickets? Hanibal ledovou arénu v Liberci.


Kategorie: umělá lezecká stěna vnitřní. Poskytované služby a vybavení: bezplatné WiFi, občerstvení, půjčovna horolezeckého vybavení, šatna,. I Liberec má svůj ART .

Stěna liberec

Vyhlídka Martinská stěna , Liberec -Kateřinky - Nezatříděné z akcí - Jizerské hory - Liberec. Datum a čas: Čtvrtek, 21. Jdeme opět trénovat obratnost. Všichni lezci a horolezci se dočkali. Liberci v bývalém žulovém lomu v samotném centru města.


Najděte dodavatele pro téma obývací stěna. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


People climb an artificial wall of ice in the city of Liberec. Lezení na umělé stěně je jedním z nejkomplexnějších pohybů ze všech sportů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky