čtvrtek 28. prosince 2017

Komody jysk

Prodám houpací křeslo TON ze 70. Jedinečné houpací křeslo ze 60. Vyrobeno v Československu v závodě TON - Bystřice pod Hostýnem. Kompletně zrenovované houpací křeslo z produkce výrobce ohýbaného nábytku TON.


Nové čalounění včetně výplní, kvalitní potahová látka v sytě růžové barvě.

Komody jysk

Projděte si inzeráty houpaci kreslo ton na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Ton , ohýbaná buková konstrukce, čalouněný sedák. Určeno ke kompletní restauraci. Designové houpací křeslo Křeslo Wave nepředstavuje pouze pohodlné houpací či.


TON – tradice a poctivé řemeslo Společnost TON se sídlem v Bystřici pod . Hledáte houpací nebo závěsné křeslo?

Komody jysk

Houpací křeslo třikrát jinak. Za slávou světoznámé továrny na ohýbaný nábytek TON v Bystřici pod. Legendární houpací křeslo nechybělo v portfoliu ohýbaného nábytku . Kompletní technická specifikace produktu houpací křeslo TON a další informace o produktu. Křeslo je vyrobeno z ohýbaného bukového masivu. Na zadní straně je křeslo obohaceno o. Známý model houpacího křesla, který pro TON navrhl architekt Antonín Šuman.


Tón , Bystřice pod Hostýnem, houpací kreslo. Retro křeslo TON houpací 60. Nové plnění a nová látka kompletně čalouněné křeslo. Pro Vaši velkou nebo malou . Vystavit v této kategorii. Do oblíbených prodejců.


Autorské určení: Ton - Bystřice pod Hostýnem Provenience: Československo - Morava Stáří: 3. Slohové zařazení: Expo - Brusel Provedení:.

Jestli ještě nemáte vánoční dárek, tak jsme vymysleli jeden za Vás. Dopřejte svým blízkým speciální houpací křeslo Wave od firmy TON. Uvolněte se po práci ve svém oblíbeném křesle. Ještě jste nenašli to pravé? A co takhle houpací křeslo ? V naší bohaté nabídce naleznete dřevěná i kovová . Identifikační číslo: Cena 9. Na skladě kusy houpací je za komplet renovace bez látky.


Pevné a elegantní houpací křeslo z ohýbaného a světle mořeného bukového dřeva. Má nově a kvalitně provedený čaloun s hezkou látkou. Přes své stáří okolo.


Procházejte největší české bazary najednou. VITRA houpací křesla RAR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky