čtvrtek 7. prosince 2017

Dětské postýlky z masivu

Doba dodání (od obdržení platby): 4-dní;. Dětský bazar zdarma a bez registrace. Dokážeme vyrobit postele, skříně či komody na míru tak, . Použitý zachovalý nábytek. V sestavě: skříň se zrcadlem, komoda , skleněná skříňka s regály, skleněná TV skříňka.


Možno prodat i jednotlivě - po domluvě.

Nabízíme k prodeji televizní stolek, nebo jako komodu. Materiál masiv z borovice a zásuvka je z bíleho lesklého laminátu. Pojezd zásuvky je kovový se . Provozujeme bazar , prodej komisního zboží a zastavárnu. Brno -město, prodám - bazar - bazoš. NÁBYTEK - starožitný i nový.


Prahy, Brna či Ostravy, tak máme pro vás internetový obchod. Zákazníci ze Zlínského kraje nás mohou navštívit přímo v kamenné prodejně ve Valašském .

Výrobce: BRWBarva: bíláprovedení: praktická komoda kom4s obsahuje zásuvky. Prodám roky používanou. Vybírejte z nabídky na JYSK. Holandský nábytek, Rustikální nábytek, bazar nábytek, Stylový nábytek, použitý.


Rustikalni nabytek, bazar nabytek, sedačky, baroko, komody , jídelny. Pořizovací cena cca polovina původní . Nový Antik bazar nabízí prodej a výkup starožitného nábytku, dekorací, svítidel. Osobní odběr Hrušovany u Brna. Sedací soupravy, kožené sedací soupravy, rustikální stoly, rustikální stěny, rohové rustikální lavice, vitríny, komody , ložnice, konferenční stolky z masivu, skříně, . Přebalovací stůl IKEA na dětský bazar ( Brno ). Koupelnový nábytek, vybavení a doplňky do koupelny jako skříňky, zrcadla, umyvadla a vodovodní baterie nabízíme za výhodné ceny v obchodních domech i . Skříně do ložnice, bazar skříňí - inzerce zdarma. Ukazka masivního stylového nábytku.


Nábytku z masivního dubu. Stoly,židle, příborníky,sedačky, komody ,konf. Bazar a inzerce zdarma. Nákupní středisko Jednota. Rozumíme skandinávskému designu.

Dětské postýlky z masivu

Hledáte moderní designový nábytek nebo bytové doplňky do svého interiéru? Nepište prosím SMS, odepisování je zdlouhavé, děkuji za. Jsme spolehlivý partner.


Dětské postýlky z masivu

Komoda so zásuvkami, biela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky