čtvrtek 7. prosince 2017

Intex lehatko

Plavidlo vhodné pro starší děti . Originální transparentní lehátko do vody, v podobě mořské mušle. Vyrobeno z kvalitního vinylu. Vhodný pro starší děti nebo dospělé.


Intex lehatko

NAFUKOVACÍ LEHÁTKO JEDNOROŽEC MÁ OPĚRADLO A JEHO POVRCH JE MĚKKÝ A PRUŽNÝ. JE TO IDEÁLNÍ ZBOŽÍ PRO ODPOČINEK NA MOŘI. Dopřejte si relax letních dnů a pořiďte si stylové lehátko. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Pool Lounge Chair Inflatable Mattress Cup Holder is fantastic for my small rectangular Intex wading pool for floating relaxation and soaking up the sun without . Veškeré informace o produktu. Plovací lehátko do vody s úchyty o velikosti 1× cm. Nafukovací lehátko s podpěrou hlavy. Opravná náplast přiložena.


Design ve dvou barevných . Second to none business to business wholesale marketplace. Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European . Ať už se jedná o lehátko , plovací kruh, vestu, rukávky nebo člun pro budoucí mořeplavce, plavecké brýle a potápěčské sety pro nastávající oceánology nebo . Je Intex Economic jednoduché dvoukomorové nafukovací lehátko. Vysoce kvalitní lehátko Intex je zárukou pohodlného odpočinku u vody nebo na pláži.


Lehátka jsou dostupné v různých barvách. Nafukvoací lehátko s okýnkem o rozměru cca 1x cm. Skladem ( Sklad Prodejna: kusů ). Objednávky expedujeme z e-shopu. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet. Kategorie, Křesla a lehátka.


Intex lehatko

Buďte první, kdo napíše . Ideální na relaxaci v bazénu, rybníku či u moře. Intex Mesh Mat je lehátko , které kombinuje nafukovací obvodovou část s vnitřní výplní ze síťoviny. Je zárukou příjemného odpočinku i osvěžení.


Hodnotit mohou pouze registrovaní zákazníci po přihlášení. Pokud nejste registrovaní zákazníci našeho obchodu, . Užívat si letní dny a na nic nemyslet? V horúcich letných mesiacoch bezpečne si môžu.


Intex lehatko

Rozměrné nafukovací lehátko x m nabízí dostatek prostoru k relaxaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky