pondělí 11. prosince 2017

Lowboard

Podrobný popis : Šatní sluha - chromový sluha s dřevěnými prvky v přírodní barvě. Výborný pomocník pro . Němý sluha se dusí pod vrstvou oblečení a rotoped už není vidět? Skříní na míru můžeme zabydlet jakýkoli prostor.


Nabízíme šatny a skříně na míru. Výhodou této skříně jsou.

Související produkty. Ideálním pomocníkem je, dnes už ne moc populární, leč velmi praktický, němý sluha. Večer si na něj věci přichystáte, nezmačkají se a drží tvar. Domácí sluha dřevěný tmavý barvy mahagon, praktický pomocník do každé domácnosti. Samostatným a designově velmi zajímavým prvkem je tzv.


Stojan na ramínka s oblečením, věšák, šatní tyč. Obsahuje šatní ramínko, ramínko na kalhoty i . Podrží vám šaty, kalhoty i košili, ochrání je před zmačkáním a to všechno zcela bez řečí. Hledání: šatní sluha.

Lowboard

Fulltextové vyhledávání - v sortimentu všeho zboží. Pokud znáte název nebo část názvu židle nebo jiného zboží zobrazí se seznam zboží . Dřevěný šatní sluha VTP tmavý II. Kč - 4Kčv obchodech.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový . Vy ještě nemáte doma luxusní věšák zvaný němý sluha ? Praktický němý sluha jako malý pomocník do ložnice nebo dětského pokoje.


Věšáky jsou vyrobeny z bukového dřeva ohýbaného nebo soustruženého. Tento elegantí němý sluha je vyroben z ohýbaného dřeva a chromované oceli. Na koncích šatní tyče jsou magnety,. Slovem pánský sluha se nemusíte nechat splést – také pro ženy představuje němý sluha praktický doplněk k jejich vybavení šatny nebo jako součást průchozí.


Lowboard

Kupte si luxusní dřevěný věšák němý sluha za přijatelné ceny. Praktická víceúčelová skříň BRISTOL je vybavená otočnými dvířky. Skříň se nejlépe uplatní v předsíni či.


Sluha je vyrobený z černého mramorového podstavce, . Na Bonami najdete šatní skříně všech velikostí - masivní, se zrcadlem a bohatými úložnými prostory uvnitř.

Vtipný nástěnný šatní háček z kovu imituje starý zámek s klíčem – zaujme na pohled. Bambusový němý sluha Compactor Range. Kovový němý sluha v kombinaci chromu a dřeva v dekoru buk je praktickým pomocníkem v každé ložnici, koupelny či šatny. Využijte naší nabídky a vyberte si z širokého sortimentu šatních ramínek. Potřebujete jen v rychlosti odložit své oblečení?


Pak je pro vás němý sluha ten pravý pomocník do Vaší předsíně. V naší nabídce seženete jak klasické věšáky, . Přesně k těmto účelům vám výborně poslouží němý sluha. Je to úžasný pomocník. Santorini - Šatní skříň se zásuvkou, typ (bílá arctic).


Některé kousky šatníku nosíme několikrát po sobě, aniž by hned putovaly do prádelního koše. Tento stylový nástěnný věšák je vybaven háčky, šatní tyčí a policí na odkládání doplňků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky