úterý 12. prosince 2017

Sedačka berlin

Sedačka berlin

Klasická kožená rohová sedačka Belforce je vyrábaná na mieru podľa požiadaviek zákazníka. HAVAJ je moderná účková sedačka. Jemná elegancia je spojená s moderným dizajnom, ktorý sa prejavuje najmä v nízkych pohodlných opierkach. Moderná rohová sedačka TIGRA v netradičnom dizajne.


Do boku sedačky je efektne vsadená drevená lišta. Po rozložení vznikne plocha s . Měla by být elegantní, funkční, pohodlná a prostě jedinečná? Právě jste takovou našli!


Sedací souprava Berlin bude perlou vašeho obýváku. Důvod zařazení do bazarového zboží - roztržená koženka v pohledové části otomanu. Fotografie poškození naleznete v galerii. Základ celého setu je z kombinace dřeva a dřevotřísky, potažen tkanou . Design Of Living Room Furniture Traditional Amazing Scandinavian Living Room Designs Collection The Wow Decor Beautiful Latest Sofa Designs For Living . Je čalúnená ekokožou v kombinácii s látkou Berlin.


Důvody zařazení do bazarového zboží - sedačka byla používaná, 3x polštář, odtržená část sololitového dna na sedáku s rozkladem, roztržená eko kůže na . Sedacia súprava MARKUS je spojením skvelého moderného dizajnu a maximálneho využitia priestoru. Priestranná sedačka KARIN ponúka možnosť skutočného relaxu pre celú rodinu. Oblé tvary operadla, zaujímavé prešívanie či pútavé nožičky sú . Sedačka ponúka úložné priestory s výklopným. Praktická rohová sedačka celo-čalouněná.


Elegantní a velmi moderní vzhled. Pohodlná rohová sedačka BENTANO s funkciou rozkladu. Ložná plocha po rozložení je 1x 1cm. Dvojmiestna sedačka Berlin Black. My sa postaráme o doručenie.


Skvelá rohová sedačka TOSCANIA plní všetky požiadavky na . Díky kvalitním materiálům má dlouhou životnost a již na první . Rohová sedací souprava modelové řady Bergamo ve tvaru U, . ROHOVÁ SEDACIA SÚPRAVA BERGEN. Zobrazená rohová sedacia súprava BERGEN je ilustračná, kategória látok LUXURY, kombinácia-látka SAWANA . Luxusná rozťahovacia rohová sedačka Stilo sa hodí do moderne zariadenej obývacej izby. Predávame sedačky na sedenie. Veľký výber sedačiek na sedenie. Tyto informace jsou nezbytné k dokončení objednávky.


Výplň sedacej súpravy LATE tvorí vysokoelastická PUR pena, ktorá v kombinácii s pružinami . SYDNEY moderní rozkládací rohová sedačka s širokou lenoškou. Ak máte radi jednoduché línie a vysoký komfort, pozrite. DETAILY SEDACÍ SOUPRAVY ANIE: rohová sedačka pravá. Potahová látka Berlin Potahová látka Soft 66.


Rozkladacia sedačka do U RODRIGO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky