pátek 20. dubna 2018

Použitý iphone 4s

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Telefony značky Apple si zakládají na designu, dokonale optimalizovaném systému a jednoduchosti ovládání.


Operační systém iOS je perfektně odladěný a díky . Základní údaje: Rozměry a hmotnost: 1× × 3. Cena platí pro dobrý stav a kompletní příslušenství. Za odřený stav,nebo chybějící příslušenství bude cena adekvátně snížena. Použité zboží v nejlepším stavu, který můžeme nabídnout. Odblokované na všechny světové operátory. LCD bez škrábanců a vlásečnic, tělo telefonu v . Zboží spadá do kategorie B - POUŽITÉ.


Mobil je plně funkční akorát baterka už je spíše KO. Stylový telefon přináší oproti svému předchůdci celou řadu novinek, vylepšení a . Levné a použité iPhony v prémiové kvalitě se zárukou. Vyberajte z 1inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Než zařízení prodáte, darujete nebo vyměníte, měli byste z něj odstranit všechny osobní informace.


Dokud jste na zařízení přihlášení k iCloudu . Záruka a nadstandardní servis. Díky použité baterii lze přehrávat hudbu až hodin nebo video až hodin. Jediný potenciální problém . Nabízíme i použité iPhony a iPady k prodeji.


Použitý iphone 4s

TouchScreen použitý telefon. Ochranný kryt Vlastní styl z tvrzeného PC plastu s možností vlastního potisku, ke zvolení vlastního stylu krytu klikněte na banner „Chci svůj styl“ a vyberte si ten, . Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Apple plánuje spustit program na odkup použitých iPhonů, čímž by rád.


Plus), nebo na slotu pro SIM kartu (3G, 3GS, 4s , 6s, 6s Plus). Ačkoli pomyslná dokonalost neexistuje, nové smartphony Apple se jí přiblížily na dosah. Krásně vypadají a nabízí vše, o čem jste kdy snili.


Předtím jsem měl Android a předtím 4S , které jsem se bohužel zbavil. Phonu bych považoval za riziko. Jsme nejmodernější Apple servis v ČR!


Najdete nás již 10x v Praze a vaše Apple zařízení opravíme již do minut! AKCE Na Kompletní Nabídku! Zabýváme se i prodejem použitých Apple Zařízení. Veškeré produkty jsou pečlivě kontrolovány a testovány.


Na pravém boku se nachází zásuvka na SIM kartu, do které se vejde karta typu 3FF neboli micro-SIM. Originální mobilní telefon značky Apple, Použitý telefon, který byl řádně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky