pondělí 30. dubna 2018

Nábytkové úchytky

Sháníte moderní nebo retro úchytky na nábytek? U nás seženete úchytky do kuchyně, na vestavné a jakékoli skříně. Nabízíme úchytky , knopky a věšáky Siro na nábytek, do kuchyně.


Kovové, dřevěné, plastové, dětské, ethno, rustikální. Nábytkové úchytky a knopky: k doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabízíme kuchyňské úchytky, nábytkové úchytky , kovové úchytky do kuchyně, dětské úchytky, plastové úchytky SIRO. Oživte svůj nábytek stylovými úchytky ! Kožené úchytky , porcelánové, kovové i keramické třeba na kuchyňskou linku máme skladem na Bella Rose.


Více než tisíc dřevěných, kovových a kombinovaných úchytek k dodání do druhého dne, úchytky na kuchyňskou linku, úchytky na skříně, dětské různobarevné. Na výběr máte mnoho různých tvarů a designů úchytek. V naší nabídce jsou věšáky a úchytky klasické, rustikální či industriální, také styl vintage, či dřevěné. Najdete u nás též kolekci hliníkových nábytkových profilů, .

CHYTY, VĚŠÁKY,hrazdy, dlouhé úchytky ,kovové knopky,kovové úchyty ,retro, bronzové úchyty a knopky,dětské, plastové úchyty a knopky,dřevěné úchyty a . Velký výběr nábytkových úchytek, od dětských až po designové a speciální. Domů › úchytky a věšáky › nábytkové úchytky. Nabídka nábytkových úchtek je určena především výrobcům a obchodníkům.


Nábytková úchytka 174xmm, nerez, matný kartáčovaný. Uvedené ceny jsou orientační. Nabídka kvalitních úchytek, které jsou vhodné pro všechny styly nábytku od moderního až po starožitný nábytek. Pro zobrazení správné.


NÁBYTKOVÉ ÚCHYTKY - SIRO. Popis: Nové úchytky, chrom? Společnost WENZEL, spol. Různé rozměry, povrchové úpravy - nerez, chrom, nikl. Keramické úchytky promění starou almaru nebo obyčejný noční stolek v nový kus nábytku.


Nábytkové úchytky

Výprodej SKLADOVÁ POLOŽKA. Luxusní masivní kovová nábytková úchytka v chromovém provedení. Do této kategorie jsme zařadili množství nábytkových úchytek pro komody, kuchynské linky, ložnice i obývací stěny.

Nábytkové úchytky

V nabídce je mnoho různých tvarů a designů . Vyrábíme a dodáváme široký sortiment kvalitního nábytkového kování - úchytek ( knopek) vždy v několika provedeních. Vítáme Vás v našem e-shopu. Nabízíme moderní úchytky , knopky a věšáky na nábytek, do kuchyně. Rustikální úchytky uplatníte při renovaci nábytku. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím . Jakožto adaptivní systém se přizpůsobí rychlosti . Moderní úchytky Marco Bartolin , moderní nábytkové úchytky kování zámky, Luxusní úchytky Swarovski moderní nábytkové úchytky kování zámky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky