pátek 27. dubna 2018

Spotřebiče do kuchyně

Praktické vintage doplňky pro útulný domov - vše pro vaši předsíň. Sortiment, který neprodávají řetězce. Je vyroben z oceli s práškovou povrchovou úpravou. K dispozici ve barevných odstínech. Retro věšák ve tvaru paroží.


Parádní doplněk interieru. Do předsíně, do pokoje, . Servírovací otočná deska8. Moderní, domácký, retro , přírodní nebo elegantní? Styl vaší předsíně tak vytvoří nejvíce botník a věšák.


Oblíbeným produktem je Kovový věšák se háčky Ego Dekor Spring za . Rustikální věšáky a háčky pro chaty, chalupy, čtyřháčky, pětiháčky na klíče, ručníky, utěrky. V této kategorii najdete stylové doplňky v podobě věšáků a háčků doplněných rozličnými dekoracemi, ať už romantické hodící se k vintage a provensálskému . Domů Tabulky pro radost, dárky, retro - hodiny a věšáky. STOLY A ŽIDLE DESIGNER, RETRO DESIGNOVÝ VĚŠÁK CACTUS, ACZ2 VĚŠÁKY K BAZÉNU, DO KOUPELNY. Přírodní věšák z dubového dřeva se háčky a poličkou Folke Confetti.


Spotřebiče do kuchyně

Věšáky, věšáčky, CVIKR DESIGN. Starožitné a retro věšáky. Malá hádanka na začátek: kdyby byl PICASSO ještě mezi námi, co myslíte, jak by vypadal jeho věšák na kabáty? Dřevěná masivní retro polička.


Hlavní role v předsíni patří věšáku. Je to místo, kam odkládáme kabáty, bundy, klobouky . Image may contain: people sitting. Prodám RETRO chromovaný věšák.


Poměrně těžký - výška cca. Pouze osobní předání Kolín, Suchdol u Kutné Hory nebo Pečky. Potřebujete kvalitní dubový věšák nebo jste spíše vyznavačem velmi kreativních industriálních kousků? Zkuste naší pestrou nabídku věšáků a skříněk na klíče. Vybírejte z 2produktů v kategorii věšáky.


Nabízíme moderní úchytky, knopky a věšáky na nábytek, do kuchyně. Vzhledem k povaze těchto výrobků jsou uvedené rozměry přibližné. Rustikální - starožitné, ozdobné kování, věšáky , háčky, úchyty, rozety klíče, jmenovky, piktogramy, rohovníky. Víceúčelový nástěnný věšák s hodinami je vyrobený ve vintage dekoru s industriálními prvky, písmem a patinou. Je zároveň originálním i funkčním doplňkem do . Pověste si ručník nebo osušku stylově - moderní háčky a věšáky.


Spotřebiče do kuchyně

Koupelnové věšáky a háčky na ručníky. Taky vás dostalo jeho vábení? Dejte to o sobě vědět už v předsíni, které mimochodem retro věšáky náramně sluší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky