středa 2. května 2018

Ochrana matrace 180x200

Ochrana matrace 180x200

Chránič matrace umístěte . Ochrání vaše matrace před každodenní špínou, potom i jakoukoliv tekutinou. Prošívaný chránič matrace Balance 180x200. Potřebujete ochránit Vaši novou matraci? Dnes patří matracové chrániče mezi základní hygienické pomůcky každé ložnice. Kvalitní chránič matrace s hustým bavlněným prošíváním, který lze vyvářet.


Cena je základním ukazatelem kvality a životnosti matrace. Bez chrániče matrace je Vaše lůžko vystaveno . Praktická, hygienická a užitečná pomůcka. Výborně chrání matraci proti mechanickému . Hledáte 180x2chranic matrace ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nepromokavý chránič matrace pak zabrání . Zde se nacházíte: Vyhledávání matrace 180x200.


Perfektní ochranu matrace před zašpiněním, bakteriemi a roztoči zajistí chránič matrace nebo. Ochrana matrace - Rozměr matracový chránič - 180x2. Podkladem nepropustné podložky je PVC, laminovaný na bavlněné froté zatímco horní vrstva dodává výrobku příjemný pocit, funkční spodní vrstva zabraňuje . Vyroben v České republice. Zabraňuje znečištění matrace před tekutinami i bakteriemi. Prodlužte životnost své matrace pomocí nepropustného matracového chrániče s PU.


Ochrana matrace 180x200

Je velmi měkký , pohodlný, prodyšný a vodě odolný. Na straně má elastický pás, díky kterému . Bambusový chránič je antibakteriální, antialergický, savý, vodě nepropustný, . Matracové chrániče by rozhodně neměly chybět v žádné ložnici. Matracový chránič je účinnou ochranou před znečištěním matrace , funguje jako antibakteriální ochrana. Nakupte v našem eshopu deky-polstare.


Vrchné matrace predĺžia životnosť vášho matraca a vylepšia kvalitu spánku. Díky voděodolnému chrániči se na matraci nedostane žádná tekutina. Matrace zůstane déle čistá, nepošpiněná a kvůli vlhkosti nezplesniví. Lze je prát opakovaně v běžné pračce, aniž . Veratex - český výrobce povlečení a prostěradel. Nepropustný chránič matrace Exclusiv 180x200cm.


Ochrana matrace 180x200

Elastická páska v každém rohu zamezuje . Popis: Je to v podstatě . Všechny postele z masivu dodáváme v . Celkově matracový chránič prodlužuje životnost Vaší matrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky