čtvrtek 17. května 2018

Postel třešeň

Postel třešeň

Dětská, studentská i manželská postel z masivu v barvě třešeň u nás nesmí chybět - velmi kvalitní provedení, zajímavé typy, rozměry i styly. Tato elegantní kovová postel je vyrobena v kombinaci černě lakované ocele a masivního dřeva v odstínu antické třešně. Plocha na spaní: 160x2cm. Kód produktu: FAL-3Výrobce: FALCO.


Bleskově po objednání se váš úlovek casarredo postel boston třešeň antická objeví u vás doma.

Postel třešeň

Produkt casarredo postel boston třešeň antická ještě ke všemu . Těší nás, že jste si vyhlédli zrovna módní casarredo postel boston třešeň antická a je naším cílem váš úlovek neprodleně po realizaci vaší objednávky. Jednoduchá postel WOODY CLASSIC s laťkovým roštem. Hledáte do své ložnice moderní a prostornou postel ? Pokud ano, navštivte e- shop Jamall a vybírejte z širokého sortimentu.


Součástí je i rošt s kovovým rámem a lamelami. Kovová postel s lamelovým roštem, Vnější rozměry (ŠxHxV): 146x216xcm.

Spaní: 140x200cm, Materiál: černý kov, dřevo třešeň. Elegantní postel v rustikálním duchu působící útulným dojmem. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Dodáváno v demontu a bez matrace, kterou lze dokoupit z naší. Tato postel je vyrobena z poctivého tvrdého bukového masivu. Postel , včetně roštu se zásuvkami. Barevné provedení: třešeň -americká. Nekompromisní a extravagantní design postele MOOD.


Značková manželská postel s čalouněnou pelestí, třešeň ,ornamenty zlaceny plátkovaným zlatem. Vybírejte z 2produktů v kategorii dvoulůžkové postele. Pevná postel kombinace materialu třešeň marbela a Ivory lesk.


Vyniká velkým úložným prostorem a kvalitními polohovacími výklopnými rošty. Máte vybrané filtry: dekor třešeň. Barva a povrchová úprava.

Kvalitní malajské dřevo je v . Zajímavá kombinace kovu a dřeva. Autor a výrobce Jiří Beran. Stylová postel SIG20 třešen, Kategorie: 160x200cm. Třešeň Primavera, Szynaka Meble DOVER 76.


Moderní a velmi oblíbená kovová postel Parma s dřevěnými doplňky. Rám je kovový, stejně jako originální mříže v černé barvě na předním i zadním . Manželská kovová postel třešeň antická v rozměru 160x2nebo 180x200cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky