čtvrtek 17. května 2018

Univerzální regál

Praktický policový regál s všestranným využitím. Univerzální policový regál pol. Skladové vybavení, policové regály s velkoplošným zatížením, regály policové, regály stavebnicové,. Kovový univerzální regál je přesně tím typickým kouskem, který se bude hodit kamkoliv a najdete mu tolik využití. Ať už do něj naskládáte knihy, dekorace, . Korpus s povrchovou úpravou melaminovou pryskyřicí.


Včetně montážního materiálu a návodu k obsluze. Robustní:sloupy a police vyrobeny z galvanizované oceli. Díky unikátnímu systému upevňování nosníků je montáž regálu velice snadná a rychlá.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. K jeho hlavním přednostem patří nízké pořizovací náklady,vysoká nosnost vzhledem k odlehčené konstrukci, snadná a rychlámontáž. This Pin was discovered by Tchibo Česká republika.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Montované kovové regály s dřevotřískovou policí a kovovou nosnou konstrukcí. Regál je univerzálním odkládacím prostorem.


Může sloužit k odkládání hraček, knih a různých her. Je vyroben z lakované překližky. Nahoře má textilní kapsy a. Regál typu Wolf je univerzální kombinovaný regál montovaný bez pomoci šroubů , jeho unikátní vlastností je velká šířka police (1cm). Lehký,kovový, univerzální regál. Jednoduchá montáž pomocí spojovacího materiálu.


Povrchová úprava práškovou barvou nebo pozinkovaná ocel. Sady kotvícího materiálu k ukotvení regálu do stěny prodáváme v šesti základních variantách. Kvalitní regály a kovový nábytek. Pomůžeme Vám vybavit Váš archiv, skla nebo jiný prostor úložnými systémy. Všechny aukce O mně Komentáře Poslat zprávu Přidat do oblíbených RSS odběr novinek Kategorie Proč nakoupit u nás Naše ceny jsou . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Ať už zařizujete obchod s potravinami nebo třeba antikvariát, vždy je třeba důkladně naplánovat celé vybavení obchodu. Naše univerzální prodejní regály. Vitavia volně stojící dvoupolicový regál vhodný do skleníku.


Univerzální regál

Lze velice snadno smontovat. Poskytne Vám další pracovní, skladovací prostor ve skleníku a uleví . Expediční doba: pracovní den. Vysoký regál v bílé barvě má univerzální využití. Deset vnitřních polic pro ukládání knížek, cédéček nebo drobností. Díky perforaci stojny regálu mm lze současně umístit dvě police na úrovni očí.


Spolehlivost konstrukce zajišťuje systém Click-Clack a univerzální spojení . Papírové cenovky pro označení ceny zboží vyplněním šablony ze sedmi segmentů, doplněno prázdným řádkem pro popis zboží. Nábytek dílna i garáž - univerzální regály - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční . Regály do skladu do všech typů dílen, skladů a výrobních hal - najdete u nás. Použití nalezne především v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky