čtvrtek 5. července 2018

Zvysena postel

Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Ondřej a Tereza Folejtarovi Šmeralova 28. Naše promakané čalounictví oživí každý interiér. Poznejte naše 15leté zkušenosti na vlastní kůži jako stovky spokojených zákazníků.


Krejčovství a čalounictví Praha se specializuje také na zakázkové šití oděvů i bytového textilu. Pokud chcete pohodlné na míru šité pánské či dámské oděvy s.

Zvysena postel

Nabídka specializovaných čalounických firem Praha je mnohem bohatší. Sice nenajdete čalounictví „na každém rohu“, ve srovnání s jinými službami, zato však. Potřebuje Váš gauč nebo pohovka renovaci?


Využijte kompletní čalounické práce, které zahrnují opravy a renovace starého nábytku, výrobu nového nábytku na . Praha - Vladimír Hájek Vám nabízí služby kvalitního čalouníka. Praha , čalounictví Pelich a synové nabízí restaurování nábytku, čalounění nábytku a meditační polštář. Zabývá se opravami čalouněného nábytku. Praha , čalounění nábytku, čalounění dveří a zakázková výroba - to vše je zajistí čalounictví Svoboda sídlící v lokalitě Praha 5.

Olga Jindřichová - Čalounictví Praha. Provádím veškeré čalounické práce. V naší dílně dbáme především na preciznost a kvalitu odvedené práce. Zaměstnáváme čalouníky a čalounice s . Lukáš Ruta - Umělecké čalounictví. Petr Formánek – Čalounictví Praha 10.


Zvysena postel

Vdechněte nový vzhled starému nábytku. Praze, které Vám nabízí kvalitní služby. Toupal provádí čalounění dveří s výužitím speciálních protihlukových vložek.


Klement František - Čalounictví a podlahářství. Nabízíme víc než let zkušeností s odhlučněním dveří. Vaše sedací souprava, křeslo, . Velmi častou opravou v našem čalounictví bývá přečalounění sedáků,. Zde probíhá i příjem zakázek pro čalounictví a truhlářství. Hledáte čalounictví a zámečnictví v centru Prahy?


Zvysena postel

Kontaktujte Zámečnické a čalounické práce Křivánek z Prahy 3. Pém - opravy starožitného slohového nábytku, opravy novodobého nábytku,.

Olga - Praha Vám pomůže oživit starou pohovku novým potahem nebo rovnou novým čalouněním. Olga, které naleznete v Praze 4 . See photos from visitors to Křivánek Jiří - zámečnictví a čalounictví Praha 3. Prodej potřeb pro čalouníky, potahových látek, molitanových a gumokokosových desek a zdravotních matrací na míru, Praha , 9. ALOUNICTVÍ PRAHA - opravy židlí, sedacích souprav, křesel, kancelářského nábytku, výroba matrací na míru, čalounění dveří, šití záclon, závěsů. Karel HORA - čalounictví Praha - Jinonice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky