pátek 11. ledna 2019

Leštění kůže

Péče o kůži Rubrika Čištění a leštění kůže. Collonil MICROCLEANER čistící a leštící hadřík. Výrobky z kůže vyrábíme zásluhou dobrého člověka, pana Jaroslava.


Při pokusu o něco podobného jsem narazil na problém, že kůže je po broušení chlupatá. Chtěl bych se zeptat, jak docílit lesklého povrchu. Provádíme šetrnější a účinnější čištění kůže a to díky revoluční technologii .

Leštění kůže

Lemon pomáhá odfarbovat kůži , utažení pórů a zesvětlení pleti, zatímco med odstraňuje pokožku z nečistot, akné, přebytečného oleje a udržuje ji zvlhčený a . Mistr švec radí, jak pečovat o obuv z pravé kůže a kterým krémům se vyhnout. Protože se snažíme zvednout úroveň poskytování služeb u nás, za tímto účelem pro Vás natáčíme videa, které Vám. Mam tu nejaky pasty na prodej.


LUCIDANTE 2ml - leštící přípravek na plast a kůži. Univerzální čisticí prostředek s leštícími vlastnostmi, ideální pro plastové a kožené povrchy, imitace kůže a . A kdo tedy boty čistí a leští ? Roli poctivého leštění převzaly v lepším případě houbičky napuštěné. Svrchní kůže bot je v principu stejná jako naše kůže.

ISTIČ KŮŽE (ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ ,OCHRANA). Krásně vyčistí kožené autosedačky, po použití budou krásně měkké a vyživené. Udržuje stálost a sytost barev. Inzerát Jelenice - velká kůže na leštění oken, aut apod. Ostrava-město, cena 150Kč, od iva na Sbazar.


Leštění kůže

Popis: Kůže nepravidelné velikosti cca x . WINIW leštící kůže pro leštění kůže pro diamantové lešticí podložky Čína výrobce a dodavatel! WINIW se specializuje na dodávky kvalitních kožených výrobků s . Zobrazit výrobek Napište . WINIW leštění kůže bavlněný materiál pro šperky leštění tkaniny leštící podložky Čína výrobce a dodavatele! Praktická a rychlá pomůcka pro leštění bot, sedel, uzdeček a tašek vyrobených z jakéhokoliv druhu kůže. Houbička napuštěná přípravkem je . LEŠTÍCÍ UTĚRKA na bronz a mosaz.


Neodborná oprava kůže a čištění, můžou mít fatální následky. Nyní pro Vás můžeme zajistit i profesionální . Autosol, to jsou špičkové přípravky na čištění, leštění a ocrhanu kovů a dalších materiálů. Největší obrázek výrobku Leather Care Kit - sada na čištění kůže.


Leštění kůže

FEIN Leštící kotouč z jehněcí kůže Ø150. Sada k broušení, ostření a jemnému opracování kůže , dřeva, skelného laminátu, kovů, litiny, svařovaných spojů, nýtů, nebo na odrezování kovových povrchů .

Zatímco kůže živých tvorů je vyživována zevnitř, kožené boty potřebují dodávat výživu. Na hadříku ulpí zbytky vosku z minulého leštění. Leštící přípravek na úpravu hran a rubové části surové kůže.


Vybírejte ze dvou velikosti balení 1ml nebo 9ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky