úterý 12. března 2019

Interiery brno

Hlavním zaměřením společnosti je návrh a realizace interiéru s vlastní . Jak změnit interiér, když dospělé děti odejdou z domu ? Aretti, zakázkové interiéry Brno. Obraťte se na nás s nápadem a my Vám ho zrealizujeme od návrhu po konečnou instalaci na místě. Vytvoříme vám návrhy interiérů a zajistíme jejich realizace.

Tvoříme interiéry od kuchyní přes koupelny až po komerční interiéry. Působíme na českém trhu více než let. Hledáte inspiraci pro Váš nový interiér a stále to není to pravé? Pokud hledáte kvalitní interiérové dveře s vysokou životností, či designové osvětlení, či dřevěné. Uvažujete o rekonstrukci interiéru?


Interiery brno

HVK interiér Vám nabízí služby pro komplexní řešení interiérů vašich prostor. Komerční interiéry Brno - vybavení pro novou provozovnu, prodejnu, jídelnu, sportoviště. Nabízíme Upgrade, facelift a tuning interiérů.

Ať už se jedná o firmy, provozovatele. Inteka Design navrhuje unikátní interiéry pro klienty z Brna a okolí. Zrealizujeme kompletní dodávku interiéru Vašeho domova v souladu s Vašimi představami a současnými směry interiérového designu.


Dodáváme nábytek do komerčních prostorů, kanceláří, lékařských zařízení, laboratoří a vybavení obchodů. Jsme schopni vám na míru navrhnout a dodat . Naše showroomy můžete kromě Prahy a Brna navštívit také v Bratislavě a Budapešti. Navrhujeme a tvoříme krásné a funkční interiéry.


Jsme z Brna , ale návrhy a realizace interiérů běžně provádíme po celé České republice. Společně pro Vás navrhnou nadčasový interiér , ve kterém se budete cítit příjemně, útulně a zároveň. Specializujeme se na projektování, design a realizaci kuchyní a bytových interiérů. Vytváříme pro vás kuchyně a interiéry.


Hledáte spolehlivého dodavatele pro váš nový interiér ? Výroba nábytku - Prosto interiér , Němčany u Brna. NESTandardní interiérové studio. Budeme s vámi od návrhu . DVEŘE - PODLAHY Vondráček - podlahy, interiérové dveře - navštivte nás v Brně Řečkovicích.


Interiery brno

Provádíme výrobu a montáž nábytku na míru v Brně a okolí.

Na přání zákazníka navrhneme i zrealizujeme unikátní interiéry prostor – restaurací, minipivovarů aj. Nábytek na míru vyrobíme dle všech Vašich požadavků. Realizované projekty. Hlavním motivem, který se opakuje ve všech podlažích, je použití dřeva (dubová spárovka, jasan) na nábytku a opakující se niky různých barevných odstínů. Kuchyň, realizace Brno – Žebětín.


Světlá část kuchyně je vyrobena z dřevotřísky dýhované dubovou dýhou. K povrchové úpravě této části kuchyně byl použit . Jsme specialisté na zařizování interiérů - od kanceláří, až po hotely či obchodní centra. Vyrábíme kvalitně, v termínu a za dobrou cenu.


Interiery brno

Poradíme si s nábytkem, sanitárními příčkami i obklady stěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky