úterý 5. března 2019

Lenošky

Lenošky

PP Neo Colori - pouzdro na dokumenty : Polypropylenové spisové desky, chlopně. Náhled dostupných variant na vyžádání zašleme. Plastové pouzdro na doklady s patentkou.


Lenošky

Krásné pouzdro je naprosto ideálním pomocníkem jak udržet papíry Vašeho miláčka pohromadě. Velikost ADo pouzdra se pohodlně vejde cestovní pas a . Pouzdro na dokumenty SEAC SUB. Ochrana proti spamu vložte znaky . Počet stránek: neuvedeno. U této knihy není žádná . Praktické hnědé pouzdro na dokumenty s kalkulačkou Solier (STBROWN) Velikost: univerzální. Značky kabelek, peněženek, tašek, aktovek a batohů Felice a . Obsahuje dvě kapsičky na zip.


Je vhodné zejména na uložení a ochranu zápisníku, samolepek a psacích. Uzavírání na klopu s drukem. Magnetické pouzdro na dokumenty , Ana šířku.


Lenošky

Stylové pánské pouzdro na důležité doklady a dokumenty italské značky Carraro v oblíbené černé barvě. Toto celokožené pouzdro se hodí pro každého . Organizéry na cestu z kolekce Original od Albi budou skvělým doplňkem jak při cestování, tak při běžném dnu. Své nezbytnosti budete mít přehledně . Kožené pouzdro na dokumenty A4. Uvnitř je prostor pro poznámkový blok Aa šest přihrádek na karty nebo vizitky, dále transparentní přihrádka například na . Garance spokojenosti, možnost platby kartou. Toto pánské kožené pouzdro můžete použít na dokumenty , mobilní telefon, tablet , klíče, zkrátka všechny věci, které potřebujete mít po celý den hezky u sebe.


Díky čtyřem vnitřním přihrádkám budete mít stále po ruce to nejdůležitější - peníze, . NALEPOVACÍ POUZDRO NA DOKUMENTY. Doporučená technologie tisku: sítotisk SMaximální velikost tisku: × mm. Voděodolné pouzdro MFH na dokumenty a jiné drobné věci. Tělo pouzdra je tvořeno fóliovou průhlednou stěnou a vodotěsným uzavíráním na suchý zip.


Dokumenty jsou bezpečně chráněny před prachem, vlhkostí ap. Kůže a nerezová ocel dodává. Zlaté české ruce - ruční výroba a originální design. Informovat o dostupnosti.


Produkt není dostupný online. Stále organizované vždy a všude při sobě. Společnost CK Magma kombinuje optimální funkčnost s tvůrčím stylem poutavých, velmi kvalitních produktů.


Výrobky této značky jsou vyvíjeny ve spolupráci se. ZIPEM ZELENÁ v online obchodě společnosti. Huado filcové pouzdro pro ultrabook nebo tablet a dokumenty.


Tento produkt by se dal označit i jako Eco-friendly jelikož všechny komponenty a materiály jsou . Ideální jako skrytý bezpečnostní obal na peníze, cestovní doklady, dokumenty a . S tímto organizérem budete mít na cestách všechny důležité dokumenty a podklady, jako jsou průkazy nebo palubní letenka, vždy po ruce na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky