pátek 29. srpna 2014

Directors chair

Desky na výkresy , složky. V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží. Ahoj,mohl by mi někdo poradit? Nastoupil jsem do prvního ročníku a máme předmět strojírenské konstruování 1. Za úkol jsme dostali vytvořit desky na výkresy a .

Directors chair

Uvnitř desek jsou růžky pro . Jsme letitým zákazníkem výše uvedené firmy. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem. Kartonové desky s plátěným hřbetem. Provedení bez uzavírání, potah mramorovaný papír v barevném . Dostupnost: Na objednávku.


Výroba a prodej desek na výkresy.

Papírové desky na výkresy jsou určeny pro školáky k zakládání výkresů, rysů a jiných výrobků do formátu A3. Ukládání výtvarných prací , prezentace prací v luxusních deskách. Sháníte-li kompletní výbavu pro Vašeho malého školáčka či velkého studenta, pak jste u nás na správné adrese. Každý školáček i student si . Hledáte desky na výkresy Agum.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Kreslící podložka s gumou a uvnitř desek jsou růžky pro uchycení papírů nebo kreslících kartonů formátu Aa A3. Obrázek je orientační, barva desek může být odlišná. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Herlitz desky na výkresy chrání kresby před znečištěním nebo pomačkáním během přepravy.


Directors chair

Vyrobeny z pevné lepenky ve formátu As přidaným okrajem pro ochranu . Velkoobchod s papírenským zbožím a drogerií. Sloha Alamino na výkresy Oxy Dots colors. Popis: Prodám nové nevyužívané desky na výkresy.


Rozměr desek viz foto.

Directors chair

Tvrdé desky pro výkresy a další dokumenty až do formátu As uzavíráním na gumičku nebo tkanici. Vybírat můžete z různých motivů. Pro Vaše větší pohodlí jsme připravili nový e-shop. Při objednání nad 6Kč získáte slevu. Ověřit dostupnost na prodejnách skladem v e-shopu.


Na vybraných prodejnách si můžete knihy . Nakupujte Sebra u nás. Mix motivů dle skladové . Cena bez DPH: 3Kč. Počet kusů v balení: ks Ať už potřebujete v zaměstnání archivovat výkresy svých zaměstnanců nebo své vlastní výkresy s novými nápady a návrhy, tyto desky.


Spisové desky formátu Ase hřbetem a tkanicemi, růžky na formát Aa A2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky