pondělí 25. srpna 2014

Psací l

Psací l

Procvičte si psaní písmene L, l. Stáhněte stránku písanky jako pdf. Jednotlivá psací písmena. Listy písanky k procvičení samostatných psacích písmen. Psací velké písmeno L ?

Na začátku vlastních jmen se píše velké písmeno. Přiřaď správně začáteční písmena k obrázkům. Pak stiskni KONTROLA. Seřaď začáteční písmena obrázků věcí v horní řadě. Spleteš-li se, vrať událost stiskem tlačítka ZPĚT.


Pokračujeme v procvičování psacích a tiskacích písmenek. Obrázek k vymalování .

Psací l

Textilní obal na knihu české ruční výroby. Obal na knihu je ušitý z vysoce kvalitní bavlny. Jedinečný a originální vzhled obalu na . Stříbrný přívěsek s růžovým zirkonem a . Zlatý přívěsek psací Písmenko L - ruční rytina. Dárkové balení ZDARMA. Veškeré zboží SKLADEM - rychlá expedice!


Kvalita ověřená Puncovním úřadem. Tento pin objevil(a) Ludmila Dorňáková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Nec quia confuetudo erat,. Borovicový psací stůl se čtyřmi zásuvkami a výsuvnou policí na klávesnici.


Pravé i levé provedení zásuvek. Jakmile si pořídíte skvělé psací stůl do l , poznáte ten rozdíl. Tyto psací stůl do l koupíte velmi jednoduše. Originální psací stůl do l jsou ideální doplněk pro .

L stolní lampa zasténá papír do faxu nekonečný . STABILO Easy ergo L 3. Počítačový stůl Carmen představuje jednoduchou a pohodlnou variantu rohového psacího stolu. Stůl má jednu skříňku, zásuvku, výsuv na . Za psací stůl do l nemusíte platit více, než je nutné. Stylové psací stůl do l vybíráme speciálně . Velikost písma Vlastnost font-size určuje . Elegantní psací stůl do l patří mezi velmi oblíbené.


Prostorný psací stůl v kombinaci dubu truffel a bílého lesku má kvalitní konstrukci a úložné prostory po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky