čtvrtek 28. srpna 2014

Dvířka na hup

Možnost vyrobit rozměr na zakázku. Plynoměrové skříně nebo také HUP skříně se používají pro ukončení středotlaké domovní. Plynoměrová dvířka k osazení do zdi určená pro plynoměry s roztečí 1nebo 2mm. REVIZNÍ DVÍŘKA HUP -NEREZ -(hlavní uzávěr plynu).


Kvalitní nerezová dvířka pro hlavní uzávěr plynu HUP.

Dvířka na hup

Rám z jednoho kusu precizně zpracován – ohyb i na vnější obvodové straně mm. Zde jsou uvedeny ceny dvířek s rozměry v mm. Je možno zhotovit jakýkoliv rozměr a . Rám s dvířky a montážní rampou pro HUP , plynoměr a regulátor.


Revizní dvířka jsou vyráběny z nerezového plechu. Ve dvířkách jsou větrací žebra a uzavírají se pomocí bezpečnostního zámku. V případě že nenajdete . Vyrábíme skříně na plyn všech rozměrů a všech barev dle odstínů RAL.

Skříně hlavního uzávěru plynu( HUP ) mohou být . Popis: Dobrý den, prodám použitá revizní dvířka HUP o . Jako doplněk výroby naše společnost dodává plynová dvířka HUP. Základní rozměry pro naše dvířka jsou 300x300mm, 400x400mm, 500x500mm, 600x600mm. Materiálem je oceloplech tloušťky 5mm s povrchovou úpravou v práškové.


Dvířka na hup

Více informací na našem webu. Kó Název, Cena, s DPH. Nerezová a lakovaná revizní dvířka na plyn, resp. Obsahují větrací žaluzie pro odvětrání vnitřního prostoru. Objednejte si u nás plynoměrovou skříň HUP vyrobenou přesně na míru vašich.


V čem jsou hlavní výhody našich nerezových dvířek: ocelová dvířka ošetřená barvou velmi brzy začnou rezavět. Naše nerezová nikdy naše nerezová. HUP - Umělecké kovářství Vytopil - zajišťujeme výrobu a prodej polotovarů, kované brány a branky, ploty, schodišťové a balkonové zabradlí, . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


DOMYS - prodáváme gabiony, treláže, ploty, oplocení, podhrabové desky, dvířka HUP , poštovní schránky, trezory, skříně na klíče,. Provozujeme e-shop i . DLS- HUP -- nerezová revizní dvířka s větracími žebry, 470x7mm, pro hlavní uzávěr vody a plynu.

Plechová revizní dvířka. Rám krycích dvířek je z plechu o síle mm a dvířka jsou vyrobena z plechu o. Dají se revizní dvířka a vanová dvířka použít jako HUP - hlavní uzávěr plynu? Ano, nerezová revizní dvířka lze použít jaku HUP – hlavní uzávěr plynu. Ručně kovaná dvířka mohou být nápaditým oživením vašeho obydlí. Vyrábím kovaná dvířka na plyn, k udírnám, krbům a také pecím.


Rozměr a provedení dvířek. Povrchová úprava bílá barva, s prolisovaným nápisem HUP. Dle přání zákazníka lze vyrobit. Hezký den všem Prosím Vás, můžete mi někdo poradit, kde sehnat obyčejné plechové dvířka HUP s rámem, pro zazdění do niky na obvodové zdi domu? Dvířka s větracími mřížky.


HUP revizní dvířka 500×6mm. Zadní pevný kryt se zazdívacími úchyty je určen především pro zídky, které nemají dostatečnou hloubku. Rám předních dvířek pro HUP nebo ELEKTRO je bez .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky