pondělí 25. srpna 2014

Calounictvi praha

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KATJA DECOR, Čalounictví PF, s. Navrátilovi je rodinné čalounictví s léty zkušeností. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se najít nejlepší řešení pro různé . Potřebuje váš nábytek nový potah nebo . Od svého vzniku se zabýváme čalounickými opravami i novým očalouněním . Praha 10.

Calounictvi praha

Zabývá se opravami čalouněného nábytku. V naší dílně dbáme především na preciznost a kvalitu odvedené práce. Provádím veškeré čalounické práce. Zaměstnáváme čalouníky a čalounice s . Lukáš Ruta - Umělecké čalounictví. Vdechněte nový vzhled starému nábytku.


Praze, které Vám nabízí kvalitní služby. Klement František - Čalounictví a podlahářství.

Calounictvi praha

Toupal provádí čalounění dveří s výužitím speciálních protihlukových vložek. Nabízíme víc než let zkušeností s odhlučněním dveří. Vaše sedací souprava, křeslo, . Velmi častou opravou v našem čalounictví bývá přečalounění sedáků,. Zde probíhá i příjem zakázek pro čalounictví a truhlářství. Kontaktujte Zámečnické a čalounické práce Křivánek z Prahy 3. Hledáte čalounictví a zámečnictví v centru Prahy?


Photos for Olga Jindřichová - čalounictví. Pém - opravy starožitného slohového nábytku, opravy novodobého nábytku,. Olga, které naleznete v Praze 4 . ALOUNICTVÍ PRAHA - opravy židlí, sedacích souprav, křesel, kancelářského nábytku, výroba matrací na míru, čalounění dveří, šití záclon, závěsů.


Vážení zákazníci, oznamuji Vám, že jsem přerušil mojí činnost čalounictví na neurčitou dobu! Děkuji Vám za veškerou přízeň, kterou jste mi po celá léta věnovali . Autočalounické práce, přečalounění a úpravy moto sedadel. Ceník čalounictví Helena Rubášová - ceny za čalounické práce moderními i tradičními. Michal Fedačka je rodinná firma, své úspěchy zakládá především na opravdové kvalitě.


Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Ondřej a Tereza Folejtarovi Šmeralova 28.

Naše promakané čalounictví oživí každý interiér. Poznejte naše 15leté zkušenosti na vlastní kůži jako stovky spokojených zákazníků. Pokud chcete pohodlné na míru šité pánské či dámské oděvy s. Sice nenajdete čalounictví „na každém rohu“, ve srovnání s jinými službami, zato však. Využijte kompletní čalounické práce, které zahrnují opravy a renovace starého nábytku, výrobu nového nábytku na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky