úterý 2. září 2014

Držák na kabelku

Držák na kabelku

Vybírejte si Háčky na kabelku podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Praktický držák na tašku se skládacím háčkem. Pěkně chytrý doplněk: abyste si mohli kabelku zavěsit na hranu stolu - hezky na očích a po ruce. Výklopný háček s magnetickým držákem.


Protiskluzová spodní . Umožňuje zavěsit kabelku na hranu stolu – abyste ji měli po ruce i na očích. Zrcátko na líčení ve víčku. Držák na kabelku vypadající spíše jako malý šperk díky ozdobnému kameni vsazenému do středu držáku.


Je z kvalitního materiálu s protiskluzovou podložkou. Na rozložený háček se zavěsí kabelka nebo taška. Háček je velmi stabilní díky speciální protiskluzové úpravě na spodní straně. Při odchodu držák na kabelku.


Držák na kabelku

Kovový držák na kabelku s logem a magnetem je ideálním pomocníkem v restauraci, kavárně nebo na obchodním jednání. Je skládací, proto nezabere v . Při nákupu nad 6Kč získáte automaticky slevu na celý nákup! Koupí získáte ATRAKTIVO korun! Můžete je využít pro další nákup jako slevu 00 . ZARITA - držák na kabelku držák na kabelku. KODA Originální příslušenství přináší elegantní řešení pro praktické a bezpečné odložení osobních věcí v automobilu.


Na nový multifunkční držák lze . Dámy, možná to znáte také. Jdete na toaletu, ale chybí na ní věšák na kabelku. Kč s DPH 1Kč bez DPH. Fortel Držák , háček na kabelku stříbrný, Fortel, chrom.


Držák na kabelku

Háček na kabelku kruhový s vlastním potiskem. Tyto háčky na kabelku rozložíte a umísťíte vedle sebe na stůl a na něj pověsíte kabelku. Tento držák na kabelku.


Star luxusní držák na kabelku Top39 . Háčik na kabelku - Zelený Top7. V porovnaní cien u produktu Zarita držák na kabelku už nie je zaradený žiadny obchod. Odporúčame Vám tieto podobné produkty: . Konec kabelek ležících na zemi nebo na klíně, pohodlně se ve své oblíbené restauraci usaďte a kabelku , či tašku zavěste na elegantní háček. Skvělá kvalita a rychlé dodání. Hloubka balení: cm.


Máte-li zájem o zboží včetně potisku, tak nás prosím kontaktujte o individuální nabídku. Sklademobjednáno, na cestě. Cena za produkt: 4Kč. Vhodný pro každou kabelku. Luxusní držák Star na kabelku Fialový - Originálne kúsky do šatníka!


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma držák na kabelky. Ušetříte tak čas i peníze. Sada dvou kusů skládacích držáků na kabelku, vyrobeny z oceli.


Držáky oceníte zeména ve chvíli, kdy . Trendy držák na kabelku Willy v moderních barvách Ideální pomocník v restauraci, kavárně či na obchodním jednání. Kabelku už nemusíte pokládat na zem, stůl . Věšák na kabelku jednoduše umístíte na stůl nebo jinou plochu. Spodní strana držáku je opatřena protiskluzovým povrchem, proto bezpečně drží na dřevě i na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky