středa 3. září 2014

Skládací kleště

Skládací kleště

Nářaďové kleště , nutnost pro každého vojáka, kutila, turistu či rybáře. Nářadí skládací Gerber Diesel MULTI-PLIER NEREZ. Kompaktní multifunkční provedení ocení cestovatelé, trampové i rybáři.


Vyberte si z červené a černé varianty, v balení s pouzdrem na opasek. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu! Kleště , nůž, štípač drátů, pilka, křížový šroubovák, nůžky, pravítko, pilník. Skládací multifunkční kleště , praktický pomocník na cesty a kempování.


Pilník, nožík, šroubovák a kleště sbalené do úžasných centimetrů. Ideální na turistiku a stanování, ale je skvělé to mít vždy po ruce. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Multifunkční hliníkové skládací kleště Traveler IRON MAN MULTI-TOOL č. Postaráme se o bezpečné a . Jsou skládací a snadno přenosné. Využijete je především při kempování, rybaření a jiných venkovních aktivitách.


Skládací kleště

Obdarujte své nejbližší překrásným dárkem! S tímto kouskem uděláte radost partnerovi i tatínkovi. Těm pak nezbude nic jiného, než řádně obdivovat vysokou. Víceúčelové outdoorové multifunkční univerzální kleště na nářadí Nerezové skládací kleště s nylonovou taškou. Kovové multifunkční skládací kleště s motivem Vespy se sedmi dalšími praktickými funkcemi.


Baleno v dárkové plechové krabičce. Multitool mini kleště v praktickém obalu. Obsahuje: - šroubováček křížový a plochý.


Skládací kleště

Obchod pro různé velikosti a styly z nerezové oceli multifunkční skládací kleště na Tianlun hardwaru, které se zabývají také vlastní podnikání. Cena bez DPH, 19CZK. Perfektní multifunkční kleště pro každého dobrodruha. Materiál: hliníková slitina VÝBAVA - Kleště - Pilka - Nůž . Speciálně upravené kleště jsou výborné pro manipulaci s velmi nebezpečnými a rychlými jedovatými hady.


Při jejich použití nechytáme hada do rukou, ale do . Praktické skládací kleště jsou vhodné zejména na cesty, a to díky své skladnosti a multifunkčnosti. Přenosný multifunkční skládací kleště , nerezový skládací nůž s klíčem, šroubovák , přechod do kempu EDC nástroje 1 zbrusu nové. Hledáte levné Szczypce online? Stažení royalty-free Skládací kleště. Depositphotos kolekce s milióny . Venkovní přenosné multifunkční skládací kleště , nerezavějící ocel, skládací klíčenka, šroubovák plochý nebo křížový,.


V kleštích je otvírák,nůž adt. Trochu jsem se dopředu připravil, a tak teď tahám z kapsy všechen vercajk, co jsem si na Haiti přitáhl. Kapesní baterku, skládací kleště , . Elegantní klasické flipové pouzdro vhodné pro model Ultra Slim s vysoce kvalitním materiálem. Dges byl vyztužen robustní a trvanlivé šití, které zajišťuje . Hliníková slitina Skládací kleště Čtyřdílná teleskopická Skládací trekking Horolezecká kleště Non-Slip Starší nastavitelná spojka.


Kleště na hady Lucky Reptile Skládací , 1cm. Herpetologické kleště pro odchyt hadů. Usnadňují manipulaci se zvířaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky