středa 8. října 2014

Botník policový

Botník policový

Jak uschovát pohodlně párů bot a nezbláznit se? Nesmrtelná klasika - lavice s botníkem do každé rodiny! Policový botník může najít své místo v předsíni, ale . Tradiční otevřený botník policový s čalouněným sedákem bez pásku.


Botník policový

Takový policový botník vám vyřeší všechny starosti. Navíc budete mít svou obuv ihned po ruce, aniž byste museli složitě otevírat dvířka. Proč zvolit do předsíně policový botník ? Pokud jste nositelem kotníkové obuvi, odpověď jistě znáte – do výklopných botníků totiž vyšší boty nevpasujete.


Vybírejte z 4produktů v kategorii botníky. Bohatá nabídka botníků na MALL. Hledáte botníky ze dřeva, plastu nebo kovu ? Uložte své boty do praktického botníku či na polici na boty. Mnoho z našich botníků je součástí celé série, které se skvělé hodí do předsíně či chodby. Tloušťka korpusu a čelních ploch 8cm Rozměry: v: 56cm, š: 85cm, h: 40cm Botník . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Máme botníky výklopné nebo regálové, nebo třeba lavice, na které se můžete posadit.


Nabízíme botníky v různých tvarech a provedeních. Barevné provedení dub dveře, polic. Přitom stačí tak málo, konkrétně šikovný botník , a každý pár bude mít své místo, takže už nebudete muset hledat druhou do páru nebo boty na poslední chvíli . Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do . V naší pestré nabídce seženete i pěkné . Botník - výrábíme podle nejnovějších trendů do moderních bytů. V našem širokém výběru naleznete botníky výklopné, policové a různě kombinované. Stohovatelný botník Monti se policemi.


Velmi praktický modulový stohovatelný botník. Jednotlivé moduly skládající . Možnost výběru ze široké škály povrchů desek. Právě jsme doplnili kategorii botníky o kousky z nové limitované série. Jen jeden kousek z kategorie.


Botník policový

Bambusový botník , police DR-025. Náš eshop ti přináší botník policový za bezkonkurenční ceny. Provedení: masiv borovice s povrchovou úpravou lak natur.


Průběžně doplňujeme nabídku o nové botník policový. V kategorii botník policový najdeš bezpočet . Popis: Prodáme policový botník, kombinace bukového dřeva a . HDF polic, s nosností 275kg na polici, konstrukce z pozinkovaného plechu, jednoduchá montáž a variabilita nastavení polic, vhodné do . Poslední část je výhradně policová , zde bydlí v dokonalé souhře s dnešní i včerejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky